Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
-
keIdor
titán
Ritka szánalmas dolognak tartom, ha valaki elkezd fikázni valamit a neve alapján, vagy azért, mert nem ismeri... az ilyen csak a saját intelligenciáját árulja el ezzel, meg a tudatlanságát... TG az egyik legjobb ramgyártó, akik léteznek.
wdarty: Akkor vegyél Samsung ramot, természetesen Samsung IC-kkel, neked az biztos jó márkás...
csak nehogy meglepődj azon, hogy a tuning már nem fog menni.
-
törölt tag
Csak könnyedén.
A tuningolhatóság mellett arról voltak híresek, hogy feltűntették a használt chipek pontos fajtáját, ill. hogy az Xtreem szériához külön adták a hőpajzsot, hogy aki különleges hűtést szeretne a modulokra rakni, annak az ne legyen akadály.
Az utóbbit sajnos már elhagyták (jól be is szoptam), az előbbi "kedvesség" viszont hasznos lenne, ha továbbra is megmaradna.
-
Zájec
veterán
áááááá , mi van itt ? kollégák ? ennyire nemhallott még senki az egyik lejobb ram-ról? ne csináljátok már.....
ez egy NO.1TEAMGROUP , Xtreem
az ára se piskóta a linkelt ddr2 modulnak, ebböl is látszik hogy pro ram -ról van szó.
Gorneck & ZéMester ,aki jól mondja,ez best gyártócég nem kispályás
pedig ottvan a cimszóban a cikk elején ... :: "A leginkább minőségi memóriáiról ismert gyártó két újabb taggal bővítette az Xtreem sorozatot."
-
törölt tag
válasz
Zé_Mester #25 üzenetére
Úgygy van, ahogyan Gorneck írta, a MemoryC pl. akár két nap alatt is megküldi, s nincs is olyan horror felára. Felár nélkül is egy hét alatt megérkezik.
Igaz, nem olcsó mulatság...Ősembert nem kérdezted, tud-e hozni?
-
törölt tag
Valószínű nem választanak olyan cégnevet, amelynek a rövidítése angolul valami hasonló szó...
Más nyelvre való átültetésnél viszont fordult már elő hasonló malőr.Egyébként a legnagyobbak között vannak, aki nem ismeri a gyártót, az tájékozatlan a tuningmemóriák világában!
-
liksoft
nagyúr
Ez az élettartam garancia jól hangzik. De mit takar? A RAM élettartamát (0 gar), az én életemet, vagy a gyártóét, vagy a termékét, vagy...... Nem lehetne ezt időtartamban meghatározni? 1-2-3-5 év vagy valami hasonló.
Ugyanis ha kiderül, hogy vacak és két hét után leállnak a gyártásával akkor csak két hét gari volt rajta?
-
14adam
addikt
de vajon milyen áruk lesz
-
kételkedem
addikt
A név az tényleg írtózatosan nagyszerű, de van egy praktikusabb kérdésem: az élettartam garanciát a forgalmazónál, vagy a gyártónál lehet érvényesíteni? Vagyis, ha megfekszik, akkor pakoljam be a bőröndömbe, és egy ázsiai nyaralás keretében cseréltessem?
-
Devid_81
félisten
1.9Volt alakulunk!
Ennyit a nagy mentő akcióról, amgy ez a ram 2000nél@sok-sok-sok-nagyonsok időzítésekkel mit tudhat?
Nekem még mindig gyanús, hogy egy 1200on hajtott ddr2@5-5-5-15-nél nem több a cucc... -
wdarty
tag
Taipei Electronics And Manufacture Group Inc. és lett Team Group... ilyen névvel csak nincs még egy cég...
-
P.e.t.ya.
senior tag
Csapat csoport
...lehetne csipet-csapat is
-
Zé_Mester
őstag
szép darabok.
már kezdtem örülni hogy valami bikaállat DDR2-es ramot adtak ki, erre DDR3
na mindegy, azzal még várok kicsit -
Integra
titán
újabb tök ismeretlen gyártó név..
nekem..
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyomtató topik
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bittorrent topik
- PlayStation 5
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi belépő szinten
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Crucial Ballistix Sport LT 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX Z790-F GAMING WIFI II Alaplap
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest