Hirdetés
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Hivatalosan is tagadta a GeForce RTX 5090 visszahívását az MSI
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- Kiadta az RDNA 4 architektúra dokumentációját az AMD
- Esetlegesen hiányzó ROP blokkok miatt csúszik a GeForce RTX 50 Laptop sorozat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
nyunyu
félisten
Nemrég sikáltam ki a 2 évig használt melós billzetemet, mert az új melóhelyre csak nem akartam becipelni olyan retkesen.
Kb. egy marék hajat, korpát, pókhálót vakartam ki fogkefével a kapcsolói közül, meg a kupakokra is ráfért egy alapos mosogatás, olyan zsírosak voltak.
Mondjuk az nem segített rajta, hogy amikor anno összeraktam a billzetet, akkor átfújtam valamivel, ami egy vékony olajos réteget hagyott az elektronikáján, amibe minden beleragadt.
Pedig melóhelyen sosem ettem az asztalomnál...
[ Szerkesztve ]
-
-
sokomst
tag
Kíváncsi lennék ezek a nyitott egerek, hogy néznek ki 2-3 év használat után.
-
Nem, csak inkonzisztensek; az RGB lekapcsolható, és gondolom nem nézed a billentyűzetet gépelés közben.
Na de az igények; 60-75 százalékos, alacsony profilú cucc kéne kontúros PBT dyesubbal, lineáris kapcsolókkal. Vagy ha nem ez, akkor egy ollós TKL kontúros kupakokkal és minimum 5KRO-val. Szerinted találok? Brühühü.
-
-
joey04
titán
Nagyon jól néznek ki
-
nyunyu
félisten
Éppen ScrLk ScLk Enterrel gépet váltottam a KVM switchemen, erre billzet lecsatlakozás hang, és pofámba robbantotta az RGBt ez a nyűves GMMK
Kapcsolók oldalát/kupakok alsó élét nézve kevésbé vicces, mint felülrőlHol a f*xba kell ezt végleg kiiktatni???
-
nyunyu
félisten
Na jó, de a fehér kupakos világítós billzetek a kontraszt hiány miatt nehezen olvashatóak, akár bekapcsolva, akár kikapcsolva próbálod használni.
Feketéket legalább el lehet olvasni, ha fel van kapcsolva a pilács
(Feltéve, ha nem Razer a kupak.)[ Szerkesztve ]
-
-
nyunyu
félisten
Ugyan a világos PBT kupakok a gyengéim, de az RGBtől színeset hányok.
[ Szerkesztve ]
-
sokomst
tag
Ha valaki használt már olyan hangerő tekerőt billentyűzeten az tudja, hogy kötelező feature-nek kéne már lennie
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Egy már boltok polcain megtelepedett klaviatúra/egér páros kapott Ghost Edition névre keresztelt verziót.
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / B450M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- iPhone 15 Pro Max 256GB // 98% akku // Telekom garancia 2027.04.18.
- Eladó Gigabyst M34WQ - Ultrawide 3440x1440 144hz Gaming monitor!
- Új Lenovo Ideapad 5 Pro Ultrabook -35% 14" Bivaly RYZEN 7 6800HS 16/1TB 2,2K Radeon 680M 2GB
- DELL Latitude 7400 - Prémium üzleti / I7-8665U / 16GB / 256GB SSD / 14" FHD Szép állapot, jó akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest