Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Két hibája van amúgy az említett két Tokinának: szeret ellenfényben becsillanni és elég vastagon CA-zik. Az utóbbi könnyen szűrhető szoftveresen, az becsillanás viszont elég zavaró tud lenni... cserében viszont élesen karcolnak saroktól sarokig, ami azért nem annyira jellemző az ultra-nagylátószögű objektívekre
(A Tokina 11-16-om például élesebb rajzzal bír, mint az egyébként jó hírű Tamron 17-50. Pedig azt hinné az ember, hogy UWA-t nehezebb jól megcsinálni, mint alapobjektívet)) -
ígyvanferi
addikt
"jobban járnának minden szempontból egy Tokina 11-16-tal" - ezt is fogom választani. Esetleg a Sigma 10-20-ast. Épp most olvastam a Fotómozaikban egy rövid írást Takács Szabolcstól, hogy megelégedéssel használja, bár megjegyezte, a képsarkokban lehetne kicsit jobb.
"június 12-én" - ide nem kell pont!
[ Szerkesztve ]
-
polika
senior tag
http://virtualentity.blogspot.com/2008/11/tamron-10-24-35-45-vs-compared-to-sigma.html
Tájképen jobb a sigma, közelpont környékén viszont nekem a tamron tűnik sokkal jobbnak. Ill a bejegyzés végén írja az ürge hogy ő egy gagyit kapott egy haverja sokkal jobb minőségűt tesztelt, de nincs képekkel alátámasztva hogy mi a sokkal jobb.
Árban kb hasonlóak, aztán a végső vélemény nagyban azon múlik hogy éppen milyen jót sikerült kifogni az embernek.
-
madgie
titán
Dicséretes hozzáállás, de a felhasználók jobban járnának minden szempontból egy Tokina 11-16-tal, mint ezzel. Legalábbis a képek és a tesztek szerint nem a képminőség az erőssége ennek a Tamronnak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest