Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Androidos tablet topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
válasz
gtamate2 #435 üzenetére
1: Viszont engem már érdekel. Amúgy ha jobb lenne akkor egál lenne igaz mert neked erősebb cpud van nekem erősebb vga-m bár vannak olyanok akik szerint nem erősebb 7870 a 660-nál szóval teszteljük már le csak érdekel.
2: Amúgy mehet a teszt mert a 660-t itt 7870-val van egy szitnen szóval simán reális lenne.
3: "Azt pedig hogy az fx-ed trágya sehol sem mondtam" ezt sehol sem állítottam ,hogy Te mondtad,. Értelmezd már amit mondok. Én azt mondtam,hogy Én fogom rámondani a gépemre,hogy egy rakás trá..a! Én magam fogom rámondani.
4: nem bizonyítás miatt ,de érdekel -- komolyan már annyi tesztet mutattaok itt is meg ott is ,hogy tényleg kíváncsi vagyok mennyire s..r a gépem.
-
pipo112
őstag
válasz
gtamate2 #435 üzenetére
Hi nem azért mert nekem AMD-m van de hadjuk már az ilyen hulladék 1 szálra készült 2.világháborús motorral rendelkező Játékok bevonását (wot-wow) nem ide való! mert nem egy tesztben megmutatták már hogy gaming-ben Max 10-15 fps van a kékek javára egy normálisan optimalizált játékban (ami nem sok ahhoz képest hogy 130kvs50k)
2 az hogy a programozók mai napig is inkább gányolnak egy szálra mint hogy haladnának a jövő útján ez köszön vissza az Intel egyed uralkodásának !
3.jelen esetben a szavazást nézve ez az ország tele van 18.6% i5-i7használ .
Csak sírunk mint a fürdős qrva .
Végül ennek a szájkaratékának semmi értelme mert a kék kocka akkor is jobb nekem meg az apukám orvos Gratula.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Core i3, i5 vagy i7? Netán AMD FX, vagy Kaveri APU? Itt a PROHARDVER! házi processzorfelmérése.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Subaru topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lightyear - befektetési app
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest