Új hozzászólás Aktív témák

• V!ck

senior tag

válasz ceia #543 üzenetére

Nettó bullshit a fele annak, amit mondasz....

Igen, volt idő, amikor az AMD volt a gyorsabb a legtöbb esetben, játékokban főleg és nem is fűtött úgy, mint egy P4. Ezen kár vitatkozni, olvass vissza PH-n teszteket. AZ is tény, hogy az intel verhetetlen, ez adódik az anyagi helyzetből is, bár teljesen mindegy.
    Egy 3000+ A64 emlékeim szerint 1,8GHz-en ment. Teljesen pariban volt egy 3.0GHz-es P4-gyel. Akkor most miért is ne használt volna az AMD PR jelölést? Minden tudatlan a nagyobb órajelűt vette volna... és vette is. Én meg szépen 1,8-ról feltoltam 2,4-re (így sem fűtött annyit mint egy P4) és nem volt ellenfél egyik intel sem.
    Az AMD a K7 megjelenésétől a Core2 megjelenéséig igencsak versenyben volt az intellel és sokszor gyorsabb is volt, alacsonyabb fogyasztással (bár volt, hogy magasabbal -> Thunderbird

Most komolyan azzal dobálózol, hogy egy APU többet eszik, mint egy GT240? Tisztában vagy azzal, hogy egy CPU+GPU kombót hasonlítasz össze egy szimpla videókártya fogyasztásával és hőbörögsz, hogy magasabb? Hihetetlen vagy.....

Van néha baj a Catalyst-tal? Van. És? Az nv driver sem tökéletes... mondom ezt úgy, hogy bő 70%-ban nv kártyáim voltak.

Inkább hagyjuk........

Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.

Új hozzászólás Aktív témák