- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- ZIDOO médialejátszók
- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Des1gnR
őstag
Azt hiszem régebben volt a cafen is hír, de most nem nagyon keresgéltem
http://www.hwsw.hu/hirek/38504/qualcomm_akkumulator_tolto_ezone_vezeteknelkuli_magneses.html
http://computerworld.hu/gsm-akku-toltes-vezetek-nelkul.htmlSzerintem a vezetéknélküliség kényelmes és egy nagyon jó dolog és ez konkrétan nagyon hasznos lehet terminálok kiépítésében
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
Alchemist
addikt
Lehetne például olyan irányérzékeny wireless átviteli technika, hogyha az adó és a vevő bemérte egymás helyzetét, onnantól kezdve csak keskeny térszögben sugároznak, jóval kisebb teljesítménnyel.
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
einstein
senior tag
Már miért lenne felesleges, mint ahogy többen írtátok??
Mi van azzal, aki nem a számítógép monitoron akar mondjuk filmet nézni, hanem a nappaliban? Nem azért kell, hogy ne legyen egy darab kábel se, hanem mondjuk azért, hogy egy (több) 10 méteres, szobán keresztülfutó kábelt ki lehessen váltani. Az más kérdés, hogy ez az eszköz még nem alkalmas nagy felbontásra, de előbb utóbb az is eljön - elérhető áron. -
szasanyi
félisten
Egy újabb - többé kevésbé - felesleges kütyü, nem ócsón. Bár a távollátók profitálhatnak belőle.
[ Szerkesztve ]
-
rii
nagyúr
és arról ne is beszéljünk, hogy az ilyen eszközzel szerelt gépeket milyen jól le lehet "hallgatni"
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Mr.Csizmás
titán
220 V-ból mikor lesz wireless?
addig felejtős ez
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Taybore
aktív tag
Ha kell a monitorra dugható kütyühöz külön power, akkor mit ér a wireless? Úgyis ott van egy konnektor a PC körül, tehát ugyanonnan ugyanúgy jön egy kábel, semmit nem nyerünk vele. Max arra lehet jó, hogy a plafonra szerelt projektort bekötöd a csillár vezetékére és a képet meg vezeték nélkül küldöd föl rá. Nagyobb egyetemi előadókban nem lenne hülyeség alkalmazni, de nem hinném, hogy 40ezret pont erre dobnának ki a párezer forintos kábel helyett.
-
-
törölt tag
a vezeték nélküli energiatovábbítás lenne az a lökés, ami kinevelné az új hekker generációt és a szomszédtól húzgálná aki tudja a naftát
ez egyébként nem lenne rosz, az ötlet kifejezetten tetszik. egyre több a gép a házakban, egy gép elől rá tudnál nézni az asszony, gyerekek gépére, file szerverre, htpc-re, laptopra, netbookra, és még ki tudja még mit akarnak hogy vegyünk otthonra, nem kell rohangálni sehova, minden egy monitoron karbantartható. legyen dvi, vga-ból jöhetne. gondolom a vevőnek meg úgyis kell betáp, így szinte ugyan ott vagyunk
-
LackoMester
addikt
jó ötletnek tartom,bár ennek a tehnologiának még fejlödnie kell,meg ha jól láttam nincs rajta DVI kimenet pláne HDMI...
pár év múlva igéretesnek tünikott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Gergő_
őstag
Igen, és ne menjen az időjárás rovására se.
Valami tudománytalan filmben láttam hogy Tesla állítólag az Ionoszférából akarta kinyerni az energiát, ami képes lett volna változtatni az időjárást és egyebeket.
hogy on is legyek:
Az én agyamnak elég a mobiltelefon és a mikró, a wlan router ki van kapcsolva itthon, mármint a wlan funkció.a Nokia mernokei szorakoztak olyasmivel, hogy a GSM-adas energiajaval toltsek a mobilt.
Innen rémlett valami.
[ Szerkesztve ]
-
dabadab
titán
A vezeteknelkuli aramtovabbitas nem vmi nagy vaszisztdasz, ezer eve ezer helyen alkalmazzak, pl passziv RFID chipeknel vagy elektromos fogkefek toltesenel.
A kihivas nem magaban a megvalositasban van, hanem abban, hogy hatekony legyen.
szerk: a Nokia mernokei szorakoztak olyasmivel, hogy a GSM-adas energiajaval toltsek a mobilt.[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
dabadab
titán
Shogy igy elnezegetem a speckokat, a 720p filmek lejatszasa inkabb csak elmeleti lehetoseg, mivel a wireless USB max 480 mbitet tud atnyomni (es ez mar a brutto savszel, ebben kell elfernie a protokollnak is, hibajavitokodostul, mindenestul), ehhez kepest a 24p-s 720p 474 mbit (netto) savszelesseget igenyel.
Az 1080-at meg egyertelmuen el lehet felejteni.[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
hoffman_
nagyúr
Az a sok hullám bizony nem tesz ám jót, tök mindegy, hogy az most miből jön, rádió, reaktor, távkapcsoló, monitor. Már ma se a legjobb a helyzet, de ugye a "wireless-é a jövő" - szóval jól kibaszunk magunkkal. Félre értés ne essék, nem aktivista vagyok, fokozott dózisban rongálom magam
Yutani: De. Viszont a mennyiség eddig elenyészőnek mondható, és ha lehet ilyet mondani, fokozatosan alkalmazkodunk is. Már amennyire lehet ehhez
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
P00By
nagyúr
egy év gari...
A többit már leírtátok -
MODERÁTOR
-
bartucc
addikt
Őszintén a gondolata is kicsit elborzaszt... Ha károsnak mondják a mobilt és a többi wireless eszközt, a levegőben kúszó 230V nem lenne az? Van sztem, ami jól van igy...
Volt sztem is hasonló hir már, de nem emlékszem pontosan.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Devid_81
félisten
Remélem lesz ebből izmosabb is hamarosan.
...
-
xT4ken
tag
Tetszik a dolog. Egy masodik monitor/LCD TV-hez idealis lenne szerintem. De 210 dodo szerintem tulzas.
-
WilliamGhost
tag
Ez mekkora jó cucc... már egyszer mintha lett volna hasonló dologról hír... De szerintem még mindig nagyon hasznos dolog, bár a hatótávolság lehetne több sajna... Nekem bejön a cucc
There is no cloud, just other people's computers!
-
MODERÁTOR
Hiszen ez csak az asztal kiterjesztésére való leginkább, nem helyettesíti a valódi VGA kártyát. Egyszerű szoftveres megoldás, úgy nézem kompatibilis az XP 32 és a Vista 32/64 bites változatával. A hatótáv végül is rendben van, nem rossz, de korlátozottak a felhasználási feltételek, semmi 3D.
Nekem inkább olyan cucc kéne, hogy a videókártya kimenetére csatlakoztatnám, és az onnan jövő jelet küldené tovább a levegőben a monitorhoz. -
rii
nagyúr
akkor máét inkább olyan vid.car-ok, ahol a tápfeszt a monitor a vid.arc-on keresztül vehette fel, mint pld a régebbi Apple Cinema Display-ek esetében
amíg van 220-as kábel, addig ez a kütyü tök értelmetlen
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Ste
addikt
A gépen akkor usb-re kell dugni. Ez azt jelenti, hogy a Proci számolja ki a megjelenítendő képet, mint az Usb-s monitorok esetében?
Amit a monitorra kell csatlakoztatni, az az egység elég bumfordira sikeredett
-
-
digimokus
tag
Szerintem is kezdedleges, de valahol el kell kezdeni
http://digimokus.uw.hu
-
őstag
Kicsit nagyobb felbontást is támogathatott volna...
-
inputlag...
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
DEV_NULL
őstag
Kevés az a 4,5m ekkora távra felesleges(lehet csak ront) a vezeték nélküli tech.
-
luw2win
őstag
Ha 9méter a hatótávolság, és 720p 4.5m, akkor 1080p 2.25méter, az meg már elég ...
Igazából nem is HD film nézésre tervezték, de akkor is
Elég kiforratlan még ez a dolog.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
Puma K
nagyúr
Játékra nem való. Film nézésre és netezésre annál inkább. Vajon hány ms lehet?
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- - 5O% DELL P2418HZm - S-IPS matt/ 75% sRGB / pivot / matt // ir fhd webcam /// 1év GARANCIA + SZLA
- Samsung F24T370FWR - FHD / IPS / 75Hz / FreeSync 2 / Gaming & Üzleti Monitor - Ár alatt! - 2db van
- DELL U2719D Új állapotú
- Dell P2412Hb FullHD monitor
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest