- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gamepad
- Steam Deck
- Házimozi haladó szinten
- Hobby elektronika
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Destructo #27 üzenetére
17.5l/perc. pár hsz-al feljebb már beszéltünk róla...
(#29) Kopi31415
a jóság fokot azt vágom, légkondiknál, hőszivattyúknál is eltejedt kifejezés.
csak úgy képzeltem el, az áramoltaltott folyadék minél jobban"beleürközik" a felületbe, annál jobban vesz le róla hőt. nem tanultam thermodinamikát.igaz nem ártana, ha hűtőket építek.
habár...
még nikola mondott anno egy ilyet horváth ágnes kapcsán: "magas szintű szakmai ismeretek nem korlátozzák döntéseiben".
ez ugyan vicces en hangzik...
de nálam nagyon is igaz. ha tanulatm volna thermodinamikát, valószínű visszafogná a fantáziámat. kb, mint a hűtőgyártók mérnökeit is. -
szab.tam
nagyúr
így már látom.
/ órát akartam kérdezni....
de a 17.5 l/perc azért nem komolytalan. kérdés, milyen hanggal párosul.a vizeseknél szerintem 2 alkapeset van. ha már szerelni kell, akkor összeválogatja az ember, és így külön pumpát is vesz. vagy nem tud/akar szerelni, és megveszi a full egybeintegrált gagyik valamelyikét.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
---Lasali--- #4 üzenetére
én sem látom. csak a hírben leírtakra reagáltam. (nemcsak a képeket nézegetem...)
"A felsőkategóriás blokkok másik fontos tulajdonsága az áramlással szemben kifejtett ellenállásuk. Erről a gyártó azt állítja, hogy felépítésének köszönhetően az Apogee Drive II-nek lényegében nincs ellenállása, az átpumpált folyadék szinte akadálytalanul szalad át rajta."
-
szab.tam
nagyúr
az ilyen integrált cuccoknál mindig lemarad, hogy hány liter/perc...
és az tényleg jó, ha nincs ellenállása a blokk mintázatának? nem úgy szakítja le a hőt, ha jól nekiütközik a kis bemart bordácskáknak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Windows 11
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest