Hirdetés
- Mini PC
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Én egyedül a Final Fantasy sorozatot hiányolom a játéklistámról (azt is csak azért, mert tetszett a mozifilm, lehet hogy a játékokat 10 perc után meguntam volna, nem tudom...), amiket példának soroltál, azok nem izgattak (talán a God of War érdekelt egy kicsit, míg meg nem néztem alaposabban egy gameplay videót). - Jó tudom, nem teljes a lista, csak példák.
De ugyan így példa, hogy most a videók alapján nagyon tetszik az Alane Wake, de Xbox exclusive cím lett, szóval ha lenne egy PS3-am (márpedig ha lenne valami konzolom, akkor tuti PS3-at vennék, nem Xbox-ot), azzal egyelőre ugyan ott lennék, mint PC-vel. Szóval ha ennyire le lennék maradva a PC-vel, akkor rögtön mindkét konzolból kellene otthon tartanom egyet-egyet, hogy ne maradjak le semmiről.Még arra gondoltam, veszek egy bannolt Xboxot egy Alane Wake-el, aztán együtt eladom vételár körül, ha végeztem vele. (Csak ahhoz előbb kéne egy új monitor 1:1 pixel mapping móddal, amit amúgy is tervezek más miatt a PC-hez, csak úgy tűnik nem elég nagy erőkkel, mert még mindig eladó a mostani...) Csak hát egy játék miatt megbarátkozni a kontrollerrel... inkább megvárom, hátha kiadják PC-re. Mert amire most felvágsz, hogy konzol exclusive címek, ezek nem eredendő dolgok, hanem a marketing eszközei. Ezeket a játékokat is ugyan úgy lehetne PC-re is portolni, sőt, gond nélkül (szinte minden játékot PC-n írnak meg először, akkor is ha csak konzolos kiadása lesz, esetleg optimalizálni kéne még kicsit PC-re, de ilyesmikben szívesen segédkeznek a VGA gyártók ingyen és bérmentve - vagy hát némi reklámért cserébe...).
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 1, Pro Kontroller, Tok, Memóriakártya, Animal Crossing
- Nintendo 3DS LL JAPÁN NYELVŰ konzol, játékokkal, tokkal
- Újszerű! Garanciális ! SteamDeck 512GB OLED /Dobozos!/Tartozékokkal/
- New Nintendo 3DS XL Solgaleo Lunala limitált kiadás
- Nintendo Switch OLED Zelda: Tears of the Kingdom kiadás + üvegfólia + tok Újszerű!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest