Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- Milyen processzort vegyek?
- SSD kibeszélő
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Hát nem tudom mennyit mozogsz nagyvállalati környezetben, de én olyan helyen dolgozok, ahol 3000 user van két monitorral... (végül is rétegigény...) Tapasztalatom alapján ez a normális vállalati környezetben mivel a produktivitás az első számú szempont, nem a csiliviliség. Ez a szektor a MS aranytojást tojó tyúkocskája nem a customer, ahol a lehető legalacsonyabb ár és a magas eladások kis haszon a jellemző. Értem, hogy a piacról való kiszorulástól félnek és keresik a megoldást, de ez most a rossz út (szvsz).
De legalább Balmer ki tudja élni a ripacskodását és vele született csodás eladói "tehetségét"...Az hogy az OSX-et mire tartom inkább nem írom le... (már van full screen is...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air 11" M3 128GB Blue ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest