- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Haladó fotósok digitális fényképei
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Hát nem tudom mennyit mozogsz nagyvállalati környezetben, de én olyan helyen dolgozok, ahol 3000 user van két monitorral... (végül is rétegigény...) Tapasztalatom alapján ez a normális vállalati környezetben mivel a produktivitás az első számú szempont, nem a csiliviliség. Ez a szektor a MS aranytojást tojó tyúkocskája nem a customer, ahol a lehető legalacsonyabb ár és a magas eladások kis haszon a jellemző. Értem, hogy a piacról való kiszorulástól félnek és keresik a megoldást, de ez most a rossz út (szvsz).
De legalább Balmer ki tudja élni a ripacskodását és vele született csodás eladói "tehetségét"...Az hogy az OSX-et mire tartom inkább nem írom le... (már van full screen is...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest