- Videós, mozgóképes topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
Rohadtul nem jön be a játék, szerintem hihetetlenül gagyik az effektek, a robbanás, meg ahogy szétesnek a tárgyak.pfejj...hányinger...ez kimarad...inkább cnc4, bár már nem kötnek le annyira a startégiák, persze az ilynek. más mondjuk a Company Of Heroes.
de inkább Mass Effect 2, Battlefield 2: Bad Company, Assassin's Creed 2, ilyenek.
-
b.bone
senior tag
Milyen lehet ezt controllerrel játszani? Elég sokat BOXolok és mivel nem vagyok benne biztos, hogy a PC-m rendesen el fogja vinni tényleg elgondolkodtam rajta, hogy konzolra vegyem... de azért ez mégis csak egy stratégia játék. Tanácstalan vagyok
Első részével játszott valaki xboxon? -
Sasfészek
tag
C&C 4 is körülbelül ekkor érkezik. Sikerült pont erre az alkalomra időzíteni a megjelenést nekik is. Így két stratégiai játék egyszerre.
Szerintem nem véletlenül került a megjelenési dátum pont erre az időszakra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest