Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Segítek:
“Amit én így gyors megtekintés után láttam, az engem egyáltalán nem nyűgőzött le annak tudatában, hogy mennyibe került.”
Nem érzed szánalmasnak? Egy felületes youtube videót sem voltál képes végignézni csak “végigpörgetted”, de szakszerűen meg tudod állapítani, hogy nem ér annyit. Biztosan a dukkó miatt olyan drága a gyári BMW szimulátor és nem amiatt, amit nem látsz a videóban, mert féltve őrzött titok.
Innentől totál felesleges az egész. Szeretem, ha valaki végig sem nézett videóról megmondja a tutit, pláne egy szimulátor esetén, ahol az ördög a részletekben lakozik.
Nagy szakértő lehetsz.
-
ForRedGlory
félisten
Ipari hulladék. Az meg vicc, hogy plecsnit kapott. Nemhogy alacsonyan van a léc, nincs léc…
Suszter <-> kaptafa.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Látogatást tett nálunk a francia cég viszonylag kedvező árú, pedálokkal és külső sebességváltóval is rendelkező kormánykereke. Kipróbáltuk!
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Villanyszerelés
- Assetto Corsa EVO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest