Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Blu-ray lejátszók
- Bluetooth hangszórók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
bobalazs #30040 üzenetére
Most levideóztam, mire gondolok. Nagyjából. Ha a belsőbe akarnék kifordulni egy egysávos útról egy kétsávosra, akkor ledarálnám azt, aki ott a belső sávban áll.
[link]
#30048 tatabike Balázs szerintem arra gondolt, hogy USA-ban, ha piros is a lámpa, akkor jobbra kisívben kifordulhatsz, ha nem jön semmi. Ilyen Magyarországon nincsen, sőt, soxor még az általad említett kereszteződésekbe, ahol van külön jobbra kanyarodó ív, oda is odatesznek egy lámpát. Pedig pl. itt még a fő úton sem közvetlenül a forgalomba fordulsz bele, hanem egy külön sávba, ahonnan be kell sorolni. [link] -
Ergo_Proxy
tag
válasz
Itthon is a belsőbe kanyarodsz balra, a szemből jobbra kis ívben kanyarodó meg a szélsőbe, a Californiai stop meg miben befolyásolja ezt? Egyszerűen lehet túl nagy volt az ív és azt érzékelte a játék, hogy a pirosra szemből érkezik, mondjuk én nem nagyon érzékelem, hogy ez gyakori lenne.
-
tatabike
őstag
válasz
Szerintem ennek semmi köze a California stophoz, az teljesen más dolog
. A California stop azt jelenti, hogy a Stop táblánál nem állsz meg, hanem lassan gurulva van időd szétnézni és ha nem jön semmi, haladhatsz tovább.
Amúgy ha egy kanyarodó sáv van, és kettő érkező, bármelyikbe érkezhetsz. -
vlevi
nagyúr
válasz
Oké, csak nem fér el. Egy ilyennel az összes lehetséges helyre szükség van.
Ezek nagyon máshogy fordulnak, mint azok az európai pótkocsik, aminek a hátsó tengelyei is kormanyzottak. Azzal könnyebb befordulni egy kereszteződésben, annál viszont arra kell figyelni, hogy az ív külső sarka sokkal kijjebb fordul, mint gondolnánk. -
®abstract®
őstag
válasz
bobalazs #30020 üzenetére
felejtős a tag,okoskodik,fontoskodik,sokat hazudik,mesemondó 🤡 csak azt hidd el neki amikor viszi a fuvart..
ezt [link] kövesd- itt ajánlotta 1 kolegavannak jó videosok.
meg van a hornyak csaba [link] mostanában a german mapon gurul..meg volt amikor a 60 feletti kolegaval valóságban menet közben beszélt [link] kamionos duma party 😎Tatabike
legalább elvitte a szegény unatkozó nejkot
időbe telt amig összerakta a szettet [link] ezen most is
sapis papo-cigi- műszerfal -szivargyújtó-all in 😁
Lajos az utak réme,az milyen már?! 😁
nagyon komoly 3 monitoros setupok vannak-ez a tag- 3 db 55 colos oled tv n fuvarozgat [link] -
Ablakos
őstag
válasz
bobalazs #30014 üzenetére
A technikai hibára nem tudok mondani semmit.
Valamikor próbálkoztam több monitorral, de nagyon nem jött be. Nekem kevés a nálad látható látótér. Muszáj kinézni bizonyos helyzetekben kicsit hátrafelé. Szűk helyre beálláskor szinte mindig. Elfordítani nem jó az ilyen (3 mon.) látóteret. (szédültem attól)
A fejkövető sokkal jobban bejött. (uti videokban használt fejpántos kamera szerű az élmény) Azt is meg kell szokni, de most már egész jól megy.Persze lehet, hogy neked ez nem elvárt, amiket írtam.
-
®abstract®
őstag
válasz
bobalazs #30011 üzenetére
az ugy fincsi lehet
vagyis laggol-mikrolaggol
nem tudom pontosan ezt mi okozza- a grafikus motor, de lehet az egyik masik mod miatt
korabban a topikgazda irta,hogy amiben flare -fáklya- jelzofeny van az okozhat ilyesmi gondot..
nezd meg a vga load mennyi % megy..
azt olvastam valahol,hogy a B450 s lap vissza tudja fogni a teljesitmenyt a te hardvered eseteben pl.B550 modell lehet javasolt meg 550 w tapegyseg..
ha nem ez akkor tevedtem, nemtom -
®abstract®
őstag
válasz
bobalazs #29971 üzenetére
Egen, észrevettem hogy a verzió számokhoz igazítják azt annyi kábé..
Tetszik nekem az élmény egyébként mert a kék színű ikarus 260-280-as buszokon mosolygok mindig amikor látom 😁 zseniális na!
meg úgy tökéletes lenne az egész csak rengeteg munka lenne még benne gondolom..
De hát sajnos nincs rá kapacitásuk nem tudják sajnos már évek óta befejezni ami szomorú 😐Z0C
A szerencsétlen meg a hozzá hasonló többi személy aki reménykedik még 🙄
Ja,sejtem nagyjából mivel járhat ez- idő energia hangulat ilyesmik,a költségeket nem ismerem
Hogyha úgy alakul tehetsz ide videót hogy mit mutat a történet 🤔 -
tatabike
őstag
válasz
bobalazs #29956 üzenetére
Van rá alkalmazás, ez működik. A fájlokban turkálást nem ajánlom, volt már, hogy elszúrtam valamit, és buktam a mentést
-
lo_jo
senior tag
válasz
bobalazs #29518 üzenetére
Rev matching. Kihúzod üresbe, akkora gázt adsz, ami pont a következő fokozathoz kell, ekkor betolod a fokozatba. Ha nincs meg, akkor recseg, a ffb is dolgozik és üresben marad, ha elkapja, akkor szépen beveszi a fokozatot. Rá kell érezni, de ha egyszer elkapod, onnantól sima ügy.
H-váltó kell hozzá, beállításokban pedig a Controlson belül a H-shifternél Shifter layout behavior Advanced legyen. -
mgergo76
tag
válasz
bobalazs #26924 üzenetére
Win10 esetén próbáld meg a Fn+F3 gombot. Ha asztali PC-d van, akkor lehet, hogy csak F3 elég. Ez oldalt feldob egy menüt, ahol a képernyő klónozási módok közül választhatsz (másolás, kiterjesztés, stb).
Bár nvidia kártya val a laptopban, de nekem így sikerült a kiterjesztett monitorokat beállítani. -
bobalazs
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Az Scs Sofware végre befejezte az Euro Truck Simulator nevű játék fejlesztését! A játék már arany lemezen van és ha...
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- LED világítás a lakásban
- Asztalos klub
- Milyen routert?
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest