Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kokzor
aktív tag
A simában nincs semmi tartalék. Már jó pár éve egy Uncharted 4 és az Ultimate Ninja Storm 4 is kegyetlenül tudott laggolni. A PRO-n stabilabb az FPS és jobban is néz ki a játékok egy része, magasabb felbontás mellett.
Amúgy nem, hogy 90.000 Ft-ért, de kevesebbért is kapsz jó VGA-t. 70.000 Ft Alzán az MSI RX 580 8GB. Vagy az Asus GTX 1060 6GB 83.000 Ft. Full HD játékra tökéletesek. -
Kokzor
aktív tag
Én erre az évre egy frissített, Slim verziós PS4 PRO-t várok. PS5 is jó lenne, de amíg egy sima PS4 Slim 500 GB 90.000 Ft és fogy is, addig nem biztos, hogy erőltetik az újat.
-
hombre[EU]
veterán
Én amit szeretnék FF7 dátum (hiú ábránd), Last of Us2 dátum és pár second party exkluzív bejelentés
Realitás: TLoU2 gameplay és talán dátum; egy DeathStranding gameplay,ami kiváltja a must have érzést az emberekbōl a sok wtf? után+dátum?; egy Tsushima downgradelt gameplay(ennyire gyönyörū nem lehet), sok VR és egyéb PS ökoszisztéma újdonság
Szerk.: A third-party higítás az természetes -
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #6 üzenetére
Ez mondjuk igaz. Sony-nál mások az eladási triggerek.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
l.skywalker #4 üzenetére
Nekik még 1,5 évig ps4 -et kell eladniuk és van a zsákban 3-4 system seller,amivel gépeket lehet eladni... Nem lepōdnék meg,ha idén megszellōztetik, de nem gondolom,hogy jó döntés lenne hype-ot generálni ennyire korán
-
GodGamer5
addikt
válasz
l.skywalker #4 üzenetére
Ebben az évben, esetleg jövő év elejéig letolják az eddig bejelentett csúcs exkluzívjaikat, aztán E3-on előkészítik a terepet a Ps5-nek. Teljesen logikus.
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #3 üzenetére
bocs, benéztem. Valamiért a Pro megjelenése volt a fejemben, ami vagy 3 és fél év
Mondjuk ha szigorúan nézzük, akkor 2013-ban februárban mutatták be, tehát kétlem, hogy a jövő évi E3-ig várnának vele
-
hombre[EU]
veterán
válasz
l.skywalker #2 üzenetére
2020-at írt. Milyen 1,5 év? Ugyanabban az évben volt a bejelentés,bemutatás és piacra dobás
-
GodGamer5
addikt
A Ps5-öt szerintem tutira a 2020-as E3-on leplezi le a Sony és valószínűleg a Microsoft is itt mutatja be az új Xboxot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Házimozi haladó szinten
- Gitáros topic
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!