Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milyen drájver hiányzott?
Mint írtam, a témák nem voltak teljesen portolva gnome3ra 11.10ben (inkább unity-re koncentráltak), de ez már ugye LTS, mindennek klappolnia kellett.
Azt hiszem, ha lesz egy köpésnyi időm, akkor vboxra dobok egy mintet (vagy 2t
).
Bár egyelőre a fontosakra sem volt időm, nem tudom a tesztre mikor lesz...Win-only middleware nem fut vboxon? Pl egy xp sokkalta gyorsabban működik nekem, mint fizikaival bármikor.
#335: Analfabétáknak? Szóval aki használni szeretné, de mégse megy neki, az csak hülye lehet. Neked ment, vagy megszoktad. Neki nem. Most is utána néz, keresgél, ezt írja. Szóval tud olvasni, értelmezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
Üzleti előfizetők hirdetései
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 2 év gari - MAGYAR
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 12GB 256GB 1 év garancia (akksi hibás)
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest