Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- PLC programozás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Bluetooth hangszórók
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elemental
addikt
" https://corollablog.wordpress.com/2012/01/10/letettem-a-kobaltat-avagy-kozel-70-evesen-valtas-windowsrol-linuxra-jo/ "
Hát a win sem analfabétáknak való, avagy oda is kell egy csöpp ész...Ha jobban belegondolok, én is elég sok időt elbsztam arra, hogy a win7-et úgy tudjam használni, ahogy ma. Volt, hogy 1-1 problémán napokig szptam, de végül minden megoldódott. (nem használok munkára számítógépet) Szóval az ilyen jellegű írások kicsit felhúznak, hogy leváltom a kőbaltát, meg sok volt a hibaüzi. LOL Erre mondom, hogy analfabétáknak nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest