Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Számodra, számomra nem. Azért ne próbálj egyetemes igazságként kinyílvánítani saját véleményt.

(#130) nvyktor: pénzes debianról nyilván nem beszélhettél, mert az nincs. a pénzes az az ubuntu.
"És ne vedd személyes sértésnek a dolgot, csak nem értem, mért kell elkezdeni a flame-t mindig": én sem értem, pedig már sokszor megkérdeztem a winfanoktól, de nem volt válasz.
"Win7-tel pedig még sosem szívtam": hurrá, öröm és boldogság, akkor használd azt. mifelénk meg két notebookon darabján 3-3 hónap Kenobi tábornok volt eddig a w7-tel és még nem értünk a végére. A többi bátortalan próbálkozást most nem is említem. Plusz ezen kívül az xp se volt mindig fáklyásmenet.
Nem akarom a párodat bántani, de ha nem találja a home-ot (második ikon a gnome desktopon), akkor egységsugarú.

"Ugyanezt teszi néhány delikvens (köztük Te is) a linux-szal.": mert ha nem szólnék én meg pár másik hasonló, akkor totális és alapvetően indokolatlan ms uralom lenne itt is. Próbálunk kicsit az igazság irányába tolni az arányokon.
(#137) AppleUser: optimális esetben a termék ára a határköltséggel egyenlő. Mennyi a szoftver határköltsége?
"Egy iparág nem lehet ingyenes, lehetnek ingyenes és nem ingyenes ágai, de az egész nem lehet ingyenes... ": az informatikai iparban az oprendszer egy ág, ami lehet ingyenes. az ios is lehetne ingyenes (vagy sem), ez a tény egyáltalán semennyire sem izgatná azokat a programozókat, akik apple store-on keresztül eladják a játékukat. egyébként is a legnagyobbak már régen rájöttek, hogy nem a szoftverben van az igazi pénz.
(#139) oO7: mert a szoftver eljut(ott) odáig, hogy már nem cél hanem eszköz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Xbox Series X|S
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Milyen egeret válasszak?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 (kerett kopott) / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő