- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Számodra, számomra nem. Azért ne próbálj egyetemes igazságként kinyílvánítani saját véleményt.
(#130) nvyktor: pénzes debianról nyilván nem beszélhettél, mert az nincs. a pénzes az az ubuntu.
"És ne vedd személyes sértésnek a dolgot, csak nem értem, mért kell elkezdeni a flame-t mindig": én sem értem, pedig már sokszor megkérdeztem a winfanoktól, de nem volt válasz.
"Win7-tel pedig még sosem szívtam": hurrá, öröm és boldogság, akkor használd azt. mifelénk meg két notebookon darabján 3-3 hónap Kenobi tábornok volt eddig a w7-tel és még nem értünk a végére. A többi bátortalan próbálkozást most nem is említem. Plusz ezen kívül az xp se volt mindig fáklyásmenet.
Nem akarom a párodat bántani, de ha nem találja a home-ot (második ikon a gnome desktopon), akkor egységsugarú.
"Ugyanezt teszi néhány delikvens (köztük Te is) a linux-szal.": mert ha nem szólnék én meg pár másik hasonló, akkor totális és alapvetően indokolatlan ms uralom lenne itt is. Próbálunk kicsit az igazság irányába tolni az arányokon.
(#137) AppleUser: optimális esetben a termék ára a határköltséggel egyenlő. Mennyi a szoftver határköltsége?
"Egy iparág nem lehet ingyenes, lehetnek ingyenes és nem ingyenes ágai, de az egész nem lehet ingyenes... ": az informatikai iparban az oprendszer egy ág, ami lehet ingyenes. az ios is lehetne ingyenes (vagy sem), ez a tény egyáltalán semennyire sem izgatná azokat a programozókat, akik apple store-on keresztül eladják a játékukat. egyébként is a legnagyobbak már régen rájöttek, hogy nem a szoftverben van az igazi pénz.
(#139) oO7: mert a szoftver eljut(ott) odáig, hogy már nem cél hanem eszköz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged