- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
a tákolmány nem a support hiányára szinonima, ezt csak te akarod erőltetni. a tákolmány a gagyi kódra szinonima.
(#120) nvyktor: igazán fair összehasonlítás a branded intel szervert, mint egységsugarú juzer által nap mint nap managelt cuccot összevetni a mezei desktop pc-s w7-es szívásokkal... de mindegy, ha emlékszel, amiket ezügyben írtam, ez egy olyan döntés volt a debian esetén, amivel én sem értek egyet.
"Függőségeket nem mindig rakja fel magától.": nem nyilatkozom a pénzes debianról. a rendes debian ilyet nem csinál.
"Nem arról szól a cikk szerintem, "... ez igaz, de a topic sem csak arról szól, ami a cikkben van, különben nem dicsérnék itt folyamatosan a windowsokat, hozzáteszem: alaptalanul. fogadd el légyszi, hogy a topicok zöme nem szorítkozik az eredeti témára.
(#121) attila9988: oké, említsük meg a freebsd-t, ami legalább két évvel később indult, mint a linux
oh wait, te pont nem ezt akartad mondani
mi is került át a freebsd-ből a linux disztrókba? az eretedi bsd-ből igen, de a freebsd-ből szerintem nem sok. az ssh az openbsd forrású, meg van benne egy halom bsd stílusú program, de hogy azok freebsd forrásúak lennének, az kétséges.
"1995 környékén még nagyon az elején voltak a linux -os desktop -nak.": 1993. júliusában adták ki az első stabil, 1.0-s slackware-t. abban már volt grafikus desktop. És nem az volt az első, amiben volt desktop.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged