Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
vittorio7
őstag
válasz Daywalker #19 üzenetére
Beszéltem nemrég néhány emberrel, akik nagy mennyiségben garanciáztatnak HDD, a többség azt mondta, hogy tök mindegy melyiket veszem bármikor bármelyik behalhat. Nagy lutri az egész, és szerencse kérdése.
Van nálam még 2 Samsung HDD, több mit 10 éve működnek, persze nem egyfolytában. És van egy csomó régi Maxtor is ami még jól megy.
Ezek az újak meg "márkától" függetlenül úgy hullnak mit a legyek. Szerencse kérdése, hogy mikor döglenek be.
-
Kotomicuki
senior tag
Nekem meg egy WD Black ment tönkre a notimban, alig félévesen...
...
#21:
Netán, eccer (sem) használatosak lesznek...(amilyen irányban és ütemben "fejlődnek"), úgy meg mán a bolondnak is megéri, nemhogy a mezei user-nak!
Mindig és mindenben ott faragnak, olcsósítanak, amiben nagyon nem kéne!
A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
5hat7
tag
Egyre olcsóbbak az ssd-k. 256-os 30 db ezres simán jó vétel.Nézzük meg 1-2 éve mennyibe került!
Eljön hamarosan az a korszak is mikor 500-as ssd-t 30 ért lehet venni!Közút nem versenypálya! Versenypálya NEM közút ;)
-
Daywalker
addikt
Két HGST vinyó ment tönkre most nemrég egymás: az egyik az én, a másik az asszony notebookjában. Szóval én inkább azt hanyagolnám. De az az igazság, hogy ez alapján nem lehet dönteni, mindenhol van hibás darab.
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
yarsley
aktív tag
Errol tud valaki valami konkretat?
... ne úgy képzeld el, hogy te vagy Thomas azt mész amerre a sin visz. (c) virkir
-
tixem
addikt
nekem meg nem, na bumm elég lehangoló volt a zsírúj toshiba vinyót kevesebb mint 1 évesen leadni gariba, mert egyik pillanatról a másikra meghalt. WD Black meg azért mégiscsak "valami" a hdd piacon, nyilván akad belőle vacak, de nem jellemző.
Duliee egy szóval se mondtam, hogy fedhetetlen, blue-t ezért is nem vettem, green meg az alacsony rpm miatt szóba se jöhetett. A Black azért adja, 5 év garival nem sok hdd van 20 ropiért.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
alevan
őstag
válasz vittorio7 #11 üzenetére
Mert kifelejtettem (peddig Seagate HDD van a notimban az ODD helyén ).
(#7) kovy29 Mert az évek során csak rossz tapasztalatom van termékeikkel.
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
törölt tag
Mi a bajotok az ATA csatlakozó felülettel?
16MB elég lesz mindenkinek...
UP! Izé...
-
alevan
őstag
Nem egy cég fog maradni.
Intel, Samsung, Toshiba, Sandisk és Western Digital (hogy menne csődbe....) mind erős játékosok. Egyhamar nem fognak kiszállni a piacról ami nagyon fejlődik. És itt most nem csak SSDkben kell gondolkodni.
Egy ioMemory PX600-5200ast elviselnék. Ha kapnék egyet, összeállítanék magamnak érte egy PC-t
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
bsh
addikt
1.1 millióért? tán akció volt a teszkóban?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ne csak építgesse, hanem nyomja is le az árakat.
⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- alza vélemények - tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple asztali gépek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Parkside szerszám kibeszélő
- Külpolitika
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Újszerű Kingston SSDNow UV400 480GB SATA3 SUV400S37/480G -2,5 SSD meghajtó
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest