Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
a.sebi
őstag
Lehet ciki te nekem meg egy T.C. Jaték sem tetszett
-
trufa12
addikt
Hát nekem tetszettek az SC játékok de pont a sok lopakodás miatt nem játszottam velük, ez a legutóbbi meg olyan rosszul lett optimalizálva hogy még a mostani gépem sem vitte maxon , így nem játszom vele ....
Én ezért várom ezt a részt, mert remélhetőleg azért normálisan optimalizálnak....
6960 et cseréltem 7870 re (ami még nincs nálam) így nem tudok véleményt mondani.. de talán úgy ahogy el lesz vele, meg elméletileg a lopakodás, akció közt lesz a játék menet akkor nekem mindenképpen várós cím -
kengyel
nagyúr
Jól néz ki így a videó alapján. A grafika is teljesen rendben van. Várós a játék
-
Daczy
aktív tag
Kicsit bánom, hogy az utóbbi 3-4 rész (ezzel együtt) eltolódott az akció és a kegyetlenség felé. A régiek, ahol a lopakodáson és az ügyességen volt a hangsúly nekem jobban tetszettek, ám ezek a részek is remekül sikerültek, ha nem mint SC tekintünk rájuk (főleg az előző, a Conviction). Kellemes csalódás volt az is, remélem ,ez is az lesz.
-
Nincs is olyan messze már az augusztus. Igazi felüdülés lesz játszani végre valami normális játékkal.
-
.LnB
titán
Ha ezt a Sam Fishert esetleg Jack Bauernek hívnák akkor elhinném, hogy csak ő mentheti meg a világot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Chrome
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest