Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
a.sebi
őstag
Lehet ciki te nekem meg egy T.C. Jaték sem tetszett
-
trufa12
addikt
Hát nekem tetszettek az SC játékok de pont a sok lopakodás miatt nem játszottam velük, ez a legutóbbi meg olyan rosszul lett optimalizálva hogy még a mostani gépem sem vitte maxon , így nem játszom vele ....
Én ezért várom ezt a részt, mert remélhetőleg azért normálisan optimalizálnak....
6960 et cseréltem 7870 re (ami még nincs nálam) így nem tudok véleményt mondani.. de talán úgy ahogy el lesz vele, meg elméletileg a lopakodás, akció közt lesz a játék menet akkor nekem mindenképpen várós cím -
kengyel
nagyúr
Jól néz ki így a videó alapján. A grafika is teljesen rendben van. Várós a játék
-
Daczy
aktív tag
Kicsit bánom, hogy az utóbbi 3-4 rész (ezzel együtt) eltolódott az akció és a kegyetlenség felé. A régiek, ahol a lopakodáson és az ügyességen volt a hangsúly nekem jobban tetszettek, ám ezek a részek is remekül sikerültek, ha nem mint SC tekintünk rájuk (főleg az előző, a Conviction). Kellemes csalódás volt az is, remélem ,ez is az lesz.
-
Nincs is olyan messze már az augusztus. Igazi felüdülés lesz játszani végre valami normális játékkal.
-
.LnB
titán
Ha ezt a Sam Fishert esetleg Jack Bauernek hívnák akkor elhinném, hogy csak ő mentheti meg a világot.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 9 5900X RTX 3070 TI Számítógép.
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330