- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Forrmell.enn
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.tom
őstag
Nem hátrafelé fújja a levegőt, annak aztán baromi sok értelme lenne. Ezt a ventikialakítást úgy hívják, hogy blower. A specialítása, hogy a venti tengelyére merőlegesen mozgatja a levegőt. Ez azt jelenti az esetünkben, hogy szépen beszívja a levegőt középen, kétoldalt, és a szélrózsa minden irányába kifújja. Egyébként meglepően hatékonyan működik. Hatékonyabb, mint a hagyományos ventik. Egyéként a thermaltake a reklámjával ellentétben nem találta fel a spanyolviaszt. Megtette a CoolerMaster régebben. Olyan 2003-2004 körül ha jól emlékszem kihozott blower-es cpu hűtőket, amikből még én is újítottam, és még a mai napig is működik, zehát majdnem 5 éve. Megjegyzem 3000-es fordulatszámon már hangos, de közel sem elviselhetetlen. Szerencsére szabályozható. A CM után már a TT is csinált ilyen megoldásokat.
Persze ezek nem heatpipe elven működtek, hanem hagyományos esztergált bordák voltak alattuk, ezért légterelő keret volt rajtuk. Ezért is voltak hangosak. De én alapjába véve elégedett voltam. Ezt is kipróbálnám, de sajnos a TT neve számomra nem egyenlő a minőséggel. Mondjuk a tt-nek volt egy jó ötlete. VGA hűtőre szerelte blowert, ami a bordák közé szívta be a levegőt. Egy kicsit más kivitelezésben egész jól működhetett volna, de hát ugye Thermaltake...
Új hozzászólás Aktív témák
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- BlitzWolf termékek topicja
- Filmgyűjtés
- Óvatosak a németek, de megadóztatnák az online óriáscégeket
- SSD kibeszélő
- Formula-1
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Xiaomi Redmi A3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest