- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fujifilm X
- Autós kamerák
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.tom
őstag
Nem hátrafelé fújja a levegőt, annak aztán baromi sok értelme lenne. Ezt a ventikialakítást úgy hívják, hogy blower. A specialítása, hogy a venti tengelyére merőlegesen mozgatja a levegőt. Ez azt jelenti az esetünkben, hogy szépen beszívja a levegőt középen, kétoldalt, és a szélrózsa minden irányába kifújja. Egyébként meglepően hatékonyan működik. Hatékonyabb, mint a hagyományos ventik. Egyéként a thermaltake a reklámjával ellentétben nem találta fel a spanyolviaszt. Megtette a CoolerMaster régebben. Olyan 2003-2004 körül ha jól emlékszem kihozott blower-es cpu hűtőket, amikből még én is újítottam, és még a mai napig is működik, zehát majdnem 5 éve. Megjegyzem 3000-es fordulatszámon már hangos, de közel sem elviselhetetlen. Szerencsére szabályozható. A CM után már a TT is csinált ilyen megoldásokat.
Persze ezek nem heatpipe elven működtek, hanem hagyományos esztergált bordák voltak alattuk, ezért légterelő keret volt rajtuk. Ezért is voltak hangosak. De én alapjába véve elégedett voltam. Ezt is kipróbálnám, de sajnos a TT neve számomra nem egyenlő a minőséggel. Mondjuk a tt-nek volt egy jó ötlete. VGA hűtőre szerelte blowert, ami a bordák közé szívta be a levegőt. Egy kicsit más kivitelezésben egész jól működhetett volna, de hát ugye Thermaltake...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Megdöbbentő bejelentés a Nothingtól
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fujifilm X
- EA Sports WRC '23
- Autós kamerák
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Thermaltake Toughpower 1200W Gold Hibátlan Gamer Tápegység 6 hó garancia
- Részletfizetés. Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Seasonic Focus GX 850 Gold tápegység (garis 2033-ig)
- ID-Cooling FX360 INF WHITE univerzális CPU vízhűtés fehér garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch 9 45mm LTE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest