- Milyen széket vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.tom
őstag
Nem hátrafelé fújja a levegőt, annak aztán baromi sok értelme lenne. Ezt a ventikialakítást úgy hívják, hogy blower. A specialítása, hogy a venti tengelyére merőlegesen mozgatja a levegőt. Ez azt jelenti az esetünkben, hogy szépen beszívja a levegőt középen, kétoldalt, és a szélrózsa minden irányába kifújja. Egyébként meglepően hatékonyan működik. Hatékonyabb, mint a hagyományos ventik. Egyéként a thermaltake a reklámjával ellentétben nem találta fel a spanyolviaszt. Megtette a CoolerMaster régebben. Olyan 2003-2004 körül ha jól emlékszem kihozott blower-es cpu hűtőket, amikből még én is újítottam, és még a mai napig is működik, zehát majdnem 5 éve. Megjegyzem 3000-es fordulatszámon már hangos, de közel sem elviselhetetlen. Szerencsére szabályozható. A CM után már a TT is csinált ilyen megoldásokat.
Persze ezek nem heatpipe elven működtek, hanem hagyományos esztergált bordák voltak alattuk, ezért légterelő keret volt rajtuk. Ezért is voltak hangosak. De én alapjába véve elégedett voltam. Ezt is kipróbálnám, de sajnos a TT neve számomra nem egyenlő a minőséggel. Mondjuk a tt-nek volt egy jó ötlete. VGA hűtőre szerelte blowert, ami a bordák közé szívta be a levegőt. Egy kicsit más kivitelezésben egész jól működhetett volna, de hát ugye Thermaltake...
Új hozzászólás Aktív témák
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen széket vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...