Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kronos3000
senior tag
mindig csak a hírek,a magyar boltokba meg szinte semmi nem jut el,vagy a boltosokat nem érdekli....
-
-
törölt tag
Még a végén a gyártók leszoktatják az AMD-t az állandó, és indokolatlan túlfeszelésről. De akkor a felhasználók / gépajánlók hogy hivatkoznak majd a továbbiakban arra, hogy azért nem vesznek / vegyél AMD-t, mert többet fogyaszt?
-
Nincsmit
Sok sikert az építgetéshez! Énis hasonló cipőben járok, de a teljesen passzív megoldást már feladtam
. Sajna készre szerelt passzív lapot eddig láttam az 5200-ashoz - nálam ez a minimumteljesítmény, 3D-bluray anyagoknak röccenésmentesen kell menniük+nem árt némi CPU-power a mindennapi feladatokhoz.
-
A4-5000-re van kész termék, egész pici. Ha kicsit nagyobb házikót/hűtőbordát engedsz meg magadnak, akkor az A6-5200-at tudom ajánlani. Az intel IGP supportjáról nincs jó véleményem, ugyh i3 alapút inkább nem ajánlok, dedikált VGA-val meg csak drágul/nő a rendszer = Kabini+ULV Richland vonalon kell keresgélni.
-
-
Tankblock
aktív tag
Ezek milyen teljesítményre képesek? TDP keret tetszetős lenne nekem valami mini-ITX configba, némi net és HD videó lejátszáshoz mondjuk 0 dB zajterhelés mellett ....
-
+1
Amíg nem tudom megfogdosni ezeket egy szaküzletben, addig kenhetik a hajukra a speciális SoC-ot. Bár jobban beegondolva, egy sima, "nem speciális" SoC-al rendelkező gépet is szívesen bevizsgálnék, csak küldjék már!
Pl. a korábban beharangozott Pavilion x2 hibridek esetében, vagy 12"-körüli subnotikban igencsak jól mutatna egy ilyen megoldás.
-
Patice
nagyúr
Én azt hittem valami HP Microserver alap lesz ezekből a Kabinikből.
Én kis naiv.
-
Azért hasra nem estem tőlük. Az A6-5200 fölé jöhetne pár példány, illetve TERMÉKEK (10-14"-os notik, miniPC-k) bőséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A két új modellt csak más típusjelzéssel és eltérő fogyasztással érheti el a többi gyártó.
- 8.-9. generációs processzorok különböző árak Beszámitok!
- Intel Core i5 14500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i9 10900 Tesztelt! Beszámitok!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest