- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple asztali gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Egér probléma
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kronos3000
senior tag
mindig csak a hírek,a magyar boltokba meg szinte semmi nem jut el,vagy a boltosokat nem érdekli....
-
-
törölt tag
Még a végén a gyártók leszoktatják az AMD-t az állandó, és indokolatlan túlfeszelésről. De akkor a felhasználók / gépajánlók hogy hivatkoznak majd a továbbiakban arra, hogy azért nem vesznek / vegyél AMD-t, mert többet fogyaszt?
-
Nincsmit
Sok sikert az építgetéshez! Énis hasonló cipőben járok, de a teljesen passzív megoldást már feladtam
. Sajna készre szerelt passzív lapot eddig láttam az 5200-ashoz - nálam ez a minimumteljesítmény, 3D-bluray anyagoknak röccenésmentesen kell menniük+nem árt némi CPU-power a mindennapi feladatokhoz.
-
A4-5000-re van kész termék, egész pici. Ha kicsit nagyobb házikót/hűtőbordát engedsz meg magadnak, akkor az A6-5200-at tudom ajánlani. Az intel IGP supportjáról nincs jó véleményem, ugyh i3 alapút inkább nem ajánlok, dedikált VGA-val meg csak drágul/nő a rendszer = Kabini+ULV Richland vonalon kell keresgélni.
-
-
Tankblock
aktív tag
Ezek milyen teljesítményre képesek? TDP keret tetszetős lenne nekem valami mini-ITX configba, némi net és HD videó lejátszáshoz mondjuk 0 dB zajterhelés mellett ....
-
+1
Amíg nem tudom megfogdosni ezeket egy szaküzletben, addig kenhetik a hajukra a speciális SoC-ot. Bár jobban beegondolva, egy sima, "nem speciális" SoC-al rendelkező gépet is szívesen bevizsgálnék, csak küldjék már!
Pl. a korábban beharangozott Pavilion x2 hibridek esetében, vagy 12"-körüli subnotikban igencsak jól mutatna egy ilyen megoldás.
-
Patice
nagyúr
Én azt hittem valami HP Microserver alap lesz ezekből a Kabinikből.
Én kis naiv.
-
Azért hasra nem estem tőlük. Az A6-5200 fölé jöhetne pár példány, illetve TERMÉKEK (10-14"-os notik, miniPC-k) bőséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Autós topik
- E-roller topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- One mobilszolgáltatások
- Windows 11
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest