Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
#09819904 #18503 üzenetére
Én is gari nélkül vettem gyári függetlent eddig semmi bajom vele egyedül majd a fedeleket akarom cserélni mert látszik hogy voltak használva a köröm résznél kicsit a külső rész eldeformálódott, sebességre meg ég és föld az xperia s-hez képest már 2. napja nyomkodom és még nem tudtam megakasztani még lassulásra se tudtam bírni.
Honnan érdemes rendelni, fedeleket?
Anno xperia s-hez ebay-ről rendeltem gyárit, de annak köze se volt a gyárihoz de sokkal jobb minőség volt szerencsére.Rendeltem power bank-os hátlapot biztos ami biztos de nekem egész jó az üzem időm másfél napot elment 4 óra kijelző idővel.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Parfüm topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest