- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HTPC (házimozi PC) topik
- Autóhifi
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Marcona Socket AM5-ös deszka érkezik a Maxsun gondozásában
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtomi2
őstag
válasz
szbxvr #22715 üzenetére
Ezeket láttam én is, a bl-es az csak skin, a ubl-es meg tele van cm-es bugokkal, nekem felejtős
Más: visszamentem slim5-re, és valami brutális aksiidejeim vannak ugyanazzal a felhasználással ~30%-al több aksim marad a nap végére, viszont olyan bug jött elő, hogy x idő után ha videót akarok nézni (yt, web, akármilyen lejátszó) akkor csak hang megy, és fekete a képernyő, újra kell indítanom, hogy megoldódjon. Már többször újraraktam a romot, kernelt, recoveryt, meg visszaraktam gyárira is 2x, de semmi nem oldja meg, mi lehet ez? Még leszedem a slimmet, rápróbálok azzal, hátha, de tanácstalan vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 4/64 - szürke
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1 hónap Gar./Akku 100%/
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest