-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den96
csendes tag
válasz
PAtr0n #29957 üzenetére
Köszönöm a választ. Valahogy sejtettem, hogy nem lenne olcsó. Az enyém egy hónap híján két éves, és már nem bírja úgy az akku, mint régen. Egy napot azért még szűkösen kibírt. Szerintem hagyom, és választok egy utódot. Esetleg abban tudnál segíteni, hogy hogyan lehetne így lementeni az adatokat róla?
-
Den96
csendes tag
Sziasztok!
Mással is előfordult már, hogy megrepedt az érintőpanel, és nem érzékeli az érintést, vagy ha mégis, akkor rossz helyen.
Az az érdekes, hogy amikor lefeküdtem aludni, még semmi baja sem volt. Nem értem, hogy mitől törhetett be, mert van rajta üvegfólia és egy ütésállónak reklámozott tok is. Az éjszaka ha leesett, akkor is csak fél métert tudott zuhanni, mert az éjjeliszekrényemen volt.
Az lenne a kérdésem, hogy mennyibe kerülne az érintőpanel cseréje?
Gyári alkatrészre gyári szervízben és gsm boltban egyaránt érdekel az ár, hogy érdemes-e még javítani.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Autós topik
- Suzuki topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest