- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
huniross
tag
válasz
Quasi_modo #26280 üzenetére
Szerintem (is)
-
flash-
veterán
válasz
bármennyire is akarnám egyszerűen semmi hibát nem tudnék mondani az 5.1-re,de az 5.0 is tökéletes volt nálam..
a kontraszt nekem itt inkább az van hogy 2 samsung után váltottam sony-ra..ég és föld,utóbbi javára...
-
PAtr0n
addikt
válasz
Ha nem lett volna telesírva a fórum az LP megjelenésekor, hogy kismillió baj van vele, akkor talán oda tettem volna a "szerintem" jelzőt. A gáz az, hogy hónapokat kellett várni arra, hogy a 5.1.1-el végre legalább annyira használható legyen mint a KK volt anno (4.4.2). Szinte semmi érdemet nem tud felmutatni, szvsz az eddigi legrosszabb főverzió (persze erről nem a Sony tehet), amit csak agyon foltozással tudtak használhatóvá tenni.
Nem írnám ezt, ha a Nexus-os haverom nem panaszolta volna el hogy még azon is milyen szar az LP. Persze felsorolhatnék egy csomó szubjektív dolgot miért is utálom az LP-t de nem teszem, hiszen nem objektív.Persze elhiszem én, hogy most már egy használható rendszer lett belőle, de képes volt itt sok tag ömlengeni róla amikor még hemzsegett a hibáktól. Innentől kezdve bármilyen jó is most az LP, nem tudnám nyugodt szívvel ajánlani senkinek, hogy frissítsen a szinte tökéletes 4.4.4. KK-ról.
-
air
nagyúr
válasz
Egyetértek.
Szívesen olvasnék részletes, tényekkel alátámasztott, általános problémákról a Lollipoppal kapcsolatban, ha lennének. De ilyenek nincsenek.
Sosem istenítette senki az LP-t, mindenki a saját tapasztalatát írta le.
Nekem a "balesetig" KK volt rajta. A felújításkor LP-vel kaptam vissza. Semmi lényeges különbséget nem érzek, ami az LP rovására lenne írható.
Root, Xposed minden megvan, ami csak kell, és teljesen megbízhatóan teszi a dolgát.
Szóval kinek ez, kinek az, hol így működik, hol úgy, függően egyéni használattól, és preferenciáktól, de általános kinyilatkoztatást nem lehet tenni egyik rendszer mellett, vagy ellen sem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- The First Berserker: Khazan
- Tippmix
- Windows 11
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Tőzsde és gazdaság
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest