- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve198310
őstag
SP jó választás de ne frissíts 4.3 ra mer gondok vannak a rendszerrel ( villódzás,memória kezelés gond stb )
Még ajánlom az L és az M-et. Mind 2 darab rohadt stabil és gyors. Az L-en többségében 4.2.2 van és nagyon jól viselkedik az M-en már 4.3 és szintén stabil.
A Z az elég öreg is meg egy elcseszett darab lett. A Z1 már fain de az ára is. Itt is gyenge az akku élet telen a képe meg ilyen kis nyalámságok. 2330mAhA V vel már kapásból csak a nagyon gyenge aksit látom amiért nem venném meg egy HD kijelző mellé az 1750mAh akku nem biztos ,hogy jó
Ha teheted akkor M vagy L vagy SP. Nekem volt mind a 3. Meg meg is vannak. Most még én is az SP-tutujgatom ,hogy jó legyen. De ajánlott vétel.
Az L-ben M-ben 1750mAh és elég neki az SP-ben 2370mAh-s van -
Steve198310
őstag
Semmi rossz indulat nem rossz a Micrinko de voltak vannak súlyosabb hibák amiken asszonyka mobilja sem tudott szó nélkül hagyni. Ő legtöbbet a feszbukkot meg a vajbert nyomta rajt de kidobalta rendszeresen. Az akku kezelés szinte kurva jó volt az biz de sok alkalmazás lel-le állt. És ez elég idegesítő volt. Így azt ajánlották a lég jobb a gyári GB 2.3.7
És még kell mondjam ezekre a készülékekre az a leg stabilabb
Nekem is tetszett bár nekem akkor L-m volt most az SP vel szívok a RAM kezelés miatt. De ott is látszólag oldódnak meg a dolgok -
Steve198310
őstag
Sziasztok
Na fájdalmas búcsút veszek tőletek mert az asszony le váltotta a "kis herceget". Bár hirtelen nem bánom mert az elején mikor meg vettük sok volt vele a gond. A fagyás meg ki dobálás stb. És vissza raktam a 2.3.7 rendszert minden rendbe is jött. Most viszont egy Xperia M el küzd tovább aminek én már csak örülök
Mindenkinek további jó időtöltést meg jó erős cérnát az idegekhez
-
Steve198310
őstag
U gyári GB romot tud valaki linkelni?
-
Steve198310
őstag
Fel tettem ezt a "Mircinkó" ROMot és elég stabilan ketyeg asszony kis U-ján. Néha néha össze akad a Facebookkal de ezt betudom a "stabil" facénak. De azon kívül minden klappol nincs fagyás gyors szép munka le a kalappal
Csak ajánlani tudom.(#15908) csandi86 Tedd fel Flashtollal a gyári romot. Flash mod ban indítod aztán a többit végzi a PC
-
Steve198310
őstag
-
Steve198310
őstag
válasz
razorka777 #15897 üzenetére
CM nincs rá esetleg de lehet vissza ba...m rá a GB-t
(#15898) air fűggő a cucc
Mircinko hol találom?
-
Steve198310
őstag
válasz
razorka777 #15895 üzenetére
4.0.4 van az asszonyé nekem egy L em van
-
Steve198310
őstag
Gyerekek
én egyre jobban el vagyok keseredve ezzel a készülékkel kapcsolatban. Akad,lassú, fagy és semmi nem segit ezen a szerencsétlenen. A P,S is ilyen gyatra fos. Vannak ismerősök és panaszkodnak rá.
Semmivel nem lehet megpiszkálni? Vagy valami normális rendszert tudtok esetleg? Lehet kérdeztem már de sokáig nem voltam gép közelben -
Steve198310
őstag
válasz
razorka777 #15863 üzenetére
ja le esett ok
-
Steve198310
őstag
válasz
razorka777 #15856 üzenetére
"(Ez azt feltételezi, hogy független a telefon)" Nem nem független de szerintem a nyitott BOOTLODER nem a függetlenitéssel van köze
-
Steve198310
őstag
válasz
razorka777 #15859 üzenetére
A CM9 stabilan megyen.
Mos szedem a gyári ICS FLASHTOOL-z mert át ment téglába -
Steve198310
őstag
válasz
razorka777 #15856 üzenetére
Na ezt le is tudtam. De úgy látom szar volt a ROM nem Boot-olt be. Most javítom aztán megpróbálom a 2. romot a 3 ból
Vagy tudtok valami stabil gyors romot mert ez az ICS elég hányadék lasu fos.(#15857) air ja aj ige napok óta olvasgatok. 2,5 éve csináltam először is meg utoljára is X8 és minin. Persze volt ott is TÉGLÁT csináltam a telóból de ugye vissza lehet hozni. x10 Minit is küldtem halálba vissza hoztam már az Xperia L em is volt. De vissza hoztam.
-
Steve198310
őstag
Sziasztok
Asszony U-ja marha mód akadozik olyan mintha gyenge lenne vagy ilyesmi. Állítólag egy J-t simán körbe röhög de így ahogy az övé van ez így egy kalap kaka.
ROOT-oltam
BOOTLODERT nyitottam
töltöttem le főzött ROM-ot (régen csináltam 2,5 éve még a X8 meg a Minivel ) de már fingom sincs hogy csináljam.
Azt hiszem vannak SUS-el feltehető főzött romok is?De fingom sincs hogyan tovább. Úgy emlékszem bekell másolni az (SDCARD-ra) jelen esetben a memóriába ami benne van SD.
Ha jól tudom akkor most az a lépés jön, hogy fel karira BOOT... indítom kariról
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új Xperia család legkisebb tagja a 3,5 hüvelykes kijelzővel szerelt U, mely úgy néz ki, mint nagyobb testvérei. Kellemes.
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- 3D nyomtatás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DOOM - The Dark Ages
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest