- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Anulu79 #45176 üzenetére
Én 4 napja vettem egy Z1 compact-ot aztán kicsinek bizonyult és oda adtam asszonynak, és nem volt kérdés,hogy 30 körül mit lehet venni
Szerintem még mindig nagyon jó telefon !
Nem bántam meg, de azért jövőre veszek egy Z3 c-t
Nekem akku is bírja szuflával, játékok simán futnak rajta...full gyáriba használom és nem tapasztaltam semmi negatívot... -
2o1i
senior tag
válasz
Anulu79 #11429 üzenetére
Nekem amióta megvan a telefon (nyár) a kesztyűs mód be van kapcsolva, de még soha nem fordult elő az általad leírt probléma.
Ha kikapcsolom, akkor engem inkább az idegesít, hogy kevésbé érzékeny az érintésre...(Az is igaz, hogy tokban hordom. Lehet amiatt kevésbé tud megnyomódni a bekapcsoló gomb.)
-
viralmind
aktív tag
válasz
Anulu79 #11427 üzenetére
En ilyet nem vettem eszre,esetleg nezd meg nincs-e aktivalva a kesztyus mod,el tudom kepzelni hogy akkor feloldodik a kepernyozar es elinditasz veletlenul valamit akkor is ha zsebben van a telefon.
Viszont en is kerdeznek ,hasznalom az applock alkalmazast a domobile lab cegtol.Teljesen rendben mukodik semmi hiba,viszont a wake lock detector szerint rendkivul sokszor ebresztgeti a telefont ,ez gyakorlatilag azt jelenti hogy 1 nap alatt tobb 10.000x.Viszont az akksit nem szopja,nem vettem eszre hogy ettol hamarabb merulne a telefon ,csak erdekesnek talalom, hogy ennyiszer ebresztget.Igazabol nem ertek hozza hogy ez az ebresztgetes mit jelent ,esetleg van aki rajtam kivul hasznalja ezt az alkalmazast,es nala is ennyiszer ebresztget?
-
dave0825
őstag
válasz
Anulu79 #11393 üzenetére
Igen, a wifi nekem is kicsit, de (nem tudom lehetséges-e) reménykedek benne, hogy szoftveresen (4.3) javítják, ha lehet.
Reméltem, hogy lesz benne legalább egy olyan wifi, mint az U-ban. Ismerősnek (nyomdában, ahol dolgozunk) olyan távolságról is volt wifije, ahonnan én még csak álmodni se mernék -
Cha-b
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Ukrajnai háború
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LED világítás a lakásban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest