- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Akciókamerák
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hihetetlenül jónak tűnik a TSMC 2 nm-es node-jának kihozatala
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
titán
válasz
mrjoeker #7318 üzenetére
Igen, megbízható. Nincs érintéssel kapcsolatos hibája. Van egy sajátos jellemzője a rendszernek, miszerint bizonyos alkalmazások használata közben (nálam ilyen a Chrome és a Feedly) bezáródnak más futó alkalmazások, de én állítok, hogy ennek nem a RAM kezeléshez van köze, mert más, nagyobb memóriát igénylő alkalmazások esetében nem tapasztaltam ugyanezt. Ezen túlmenően volt egy gyenge WiFi érzékelés, de én ezt nem tapasztaltam ill. az első frissítés segített ezen. És számomra ez az egyik dolog ami miatt ezen készülék rajongója vagyok: nem elég, hogy felső kategóriás szinten teljesít, de a Sony javítási folyamatára elő van jegyezve egészen a 4.3-ig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Galaxy S23 Ultra 512gb 1,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest