-
PROHARDVER!
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
paralele
csendes tag
Vajon mitől lehet, hogy a wifire csatlakozáskor második-harmadik (néha még több) csatlakozási kísérletre tud csak kapcsolatot létrehozni az X8 egy (Linksys WRT54GL) roureten?
A wifi bekapcsolódik, megtalálja a routert, próbál kapcsolódni, aztán "sikertelen". Aztán pár próbálkozás után kapcsolódik és utána megy rendesen.
Valószínű, hogy a routerben van a bibi, mert az otthoni ugyanilyen, azonos (legalábbis amennyire össze tudtam hasonlítani) beállításúval simán megy elsőre.
Az érdekesség, hogy a 2.1-re frissítés előtt nem vettem ezt észre.
Valami ötlet? -
rögeszmés
csendes tag
Hali! ismer valaki olyan kezelőfelületet amelyik ikonokba rendezné a hasonló progikat( játékék, gps, böngésző stb...)? Egyáltalán létezik ilyen! Mert a gyárival és a launcherrel is néha olyan összeviszaság van a menürendszerembe hogy jaj
mert össze szoktam én rendezgetni de hát csak töltök le és törlök progikat!
Ötleteket köszönöm!
-
Danny750
őstag
Erről lenne szó!! -
Danny750
őstag
Akinek nemsikerűlt Android Mini figurát szerezni és szeretne ,az írjon PÜ-t!
(ha sokan összegyűlünk akkor jobban megérni rendelni ,mert elosztanánk a postát) -
GEPESZ66
veterán
válasz
ShadowX #2174 üzenetére
Este frissítettem a telefont 2.1-re.Feltelepítettem rá az Astro File Manager-t, ill. a Quick Settings-et.Feltelepítem holnap rá az általad javasolt Rockplayer.
Viszont nem emlékszem, hogy a fórumban melyik programot javasoltátok, amiben meglehet nézni minden hívásinfót, az adatforgalmat...? -
Brianiac
aktív tag
Hali!
Érdeklődnék hogy várható e hivatalos 2.2-es frissítés valamikor? A másik hogy főzött ROM-ok, esetleg főzött 2.2 mikorra várható? Ha valakinek van valami infója vagy tippje ezekkel kapcsolatban azt megköszönném! -
szekra
addikt
na csak megjött az új market
-
JoolsNOS
veterán
válasz
LickTheClick #2201 üzenetére
Nagy ötlet, csak nem azért hallgatom a zenét, mert hű de jó telefonon hallgatni, hanem, hogy elaludjak
Tehát a kérdés még adott: valaki olyan zenelejátszót amiben van sleep?
-
Ati3120
tag
válasz
LickTheClick #2227 üzenetére
Örülnék neki ha az x8-cam legalább úgy össze lenne rakva, mint a másik telóm ami egy Nokia c3
-
doc
nagyúr
válasz
beholder00 #2237 üzenetére
valakinek volt hasonlo gondja, olvass vissza kicsit, nala masik szamitogepen mukodott rendesen a dolog
a timescape-nel meg a beallitasokban ki tudod valasztani, hogy milyen gyakran frissitsen -
beholder00
tag
Nálam olyan jelenség van h SE Pc Companion-t inditom mikor rádugom gépre akk pár sec után kifagy a telefon és ujrainditja magát. Gépem naon gyenge ez miatt lehet ilyen? Vagy mi?De már ha telefon csatlakozására megyek akkor is ilyen? Mitől? Market-re még mindig nincs megoldás?:S
Másik észrevételem h Timescape alkamazásnál miért nem frissít? Bent van wifi be van jelölve facebook és órákkal elöttit írja ki? hiába frissitek -
doc
nagyúr
válasz
Fancy-boy #2230 üzenetére
igen, szamitogep
annak meg, hogy az oraja tovabb jar kikapcsolva is, semmi koze az ebreszteshez
az asztali szamitogep oraja is tovabb jar ha kikapcsolod, megsem fog ebreszteni csak mert te beallitottad rajta a kedvenc programodban
regebben nalam is alapkovetelmeny volt a kikapcsolva ebresztes (foleg azert, hogy ha elfelejtem feltolteni es lemerul, attol reggel meg sikitson), de miota a telefonok mar komplett szamitogepek lettek a celvas helyett, el kell fogadni hogy ez megszunttechnikailag megoldhato lenne valami fuggetlen ebresztot belerakni, de ezert szerintem senki nem fizetne pluszban
-
szekra
addikt
Miért van az, hogy a futó alkalmazások közt ott a 3betűs navi, és eszi az akksit, pedig bezártam a programot? Task killerrel is kilőttem, alkalmazásokban is leállítottam, de mindig ott van.. :S
-
Sordoran
addikt
válasz
Fancy-boy #2230 üzenetére
Bele kell törődnöd, kikapcsolt állapotban nem fog ébreszteni, mivel az egy külön progi az androidon belül.
Meg hát minek kapcsolod ki éjszakára? Nekem még 1%-ot is alig merül ha éjszaka be van nyomva, ha meg nem akarod h zavarjanak lenémítod, az ébresztő hangereje a csengéstől független tudtommal. -
beholder00
tag
Valaki(#2208) -ra?
-
indigo
aktív tag
válasz
LickTheClick #2229 üzenetére
Igen, megoldja, ha T-Mobilos vagy, ezért írtam, hogy vodás vagyok
(Bemegyek az Üzenetekbe, megnyomom a 4 négyzetes gombot, előjön alul jobbra egy Beálllítás gomb, rákkantintva a felsoroltak között nincsen Költségmegtakarítás - gondolom itt lenne a helye.) -
indigo
aktív tag
Bár már korábban kérdeztem, de nem jött válasz. tényleg csak egy felbontásban képes képet készíteni a készülék?
Valamint a hosszú ékezetű magánhangzók SMS-ben elfoglalt helyükre (különösképpen az 'ő' betűre) valami megoldás létezik-e? (Vodás vagyok, nem T-Mobilos). -
doc
nagyúr
en pont tegnap nyomkodtam meg a haver uj Nokia okostelefonjat, hat... ingyen sem kene
az egy dolog hogy semmit nem talaltam meg benne (nem utolsosorban az idiota magyarra forditas miatt), de a kb. ket percnyi nyomkodas alatt ket hibauzenetet kaptam, az egyik a 'nincs eleg memoria' volt, a masikra mar nem emlekszem, de nem kicsit volt lehangolo az egesz
-
Tulkas
tag
Köszi!
És bocsi az egyszerű kérdésekért, nokia 16mittudomén után fura ezt nyomogatni... -
bwoay
nagyúr
válasz
LickTheClick #2213 üzenetére
...programokat tölthetsz le, feltéve, hogy van google fiókod, és be vagy jelentkezve.
-
2105
tag
A proximity sensor (köznyelven: közelség érzékelő) miatt van. Amint a telefonhoz közel ér a fejed/füled, azt érzékeli a teló, és kikapcsolja a kijelzőt (hogy véletlenül a füleddel el ne nyomkodj valamit duma közben).
Elég elveszed a fejedtől a telefont és a kijelző újra aktív lesz, nem is kell nyomkodnod semmit! -
doc
nagyúr
persze hogy nem ebreszt, ez egy szamitogep. ha kikapcsolod, nem mukodik...
grabber: az Android nagyon intuitiv, eleinte en is olvasgattam a (szerintem kimondottan jo) kezikonyvet, de rajottem hogy felesleges, nemi ide-oda bolyongas utan mar barmit megtalal az ember
nekem ki van rakva egy ikon a beallitasokhoz a Launcher Pro also savjaba, arra ranyomok, alkalmazasok, kezeles es mar szedhetem is le ami nem kell (eleg gyakran hasznalom)
-
Tulkas
tag
Ma reggel 7:10-re akartam kelni, de csak a saját biológiai órám keltett 7:40-kor, ezekszerint tényleg NEM ébreszt kikapcsolt állapotban?
Másik kérdésem, hogy telefonálás közben elsötétül a képernyő, és csak érintésre világosodik ki újra, de csak azután tudom a piros ikonnal lerakni. Ezt nem lehetne megoldani, hogy telefonálásnál végig látható legyen a képernyő? -
doc
nagyúr
válasz
LickTheClick #2214 üzenetére
na en meg azt tartom teljesen feleslegesnek. minek az, mikor gyarilag ott van a telefonban az uninstaller?
-
válasz
LickTheClick #2207 üzenetére
Igen,de már letöltöttem egy task killert és uninstal-áló programot
-
GEPESZ66
veterán
Ha maj rákattintok az Android Market ikonjára, akkor létre-e kell hozni a Google fiókot?Illetve mia teendő?
-
doc
nagyúr
válasz
LickTheClick #2206 üzenetére
mi a baj a task killerrel? arra, amire kitalaltak (vagyis a feleslegesen futo programok leallitasara) tokeletes. persze arra, ha valaki agyatlanul nyomkodja, mindent kilove ha kell ha nem, plane automatikusra allitva, nincs orvossag
-
beholder00
tag
Nektek jó a Market? Ma léptel fel elösször suliból és bármit akartam leszedni nem tudta..csak annyit irt h download starting...? Vagy lehet ugy beállítani a wifit h ne lehessen róla letölteni?
-
-
doc
nagyúr
válasz
LickTheClick #2198 üzenetére
ne terjesszunk mar hulyesegeket... a 'Torles' gomb a rendszeruzeneteket tunteti el fentrol, semmi koze a programok bezarasahoz
ha ilyesmi kell, fel kell rakni egy Task killert, azzal be lehet zarni barmilyen futo programot -
válasz
LickTheClick #2203 üzenetére
-
válasz
LickTheClick #2198 üzenetére
De az a programot most jelen esetben a skype nincs törlés gomb és nem tudok vele mit csinálni.Skye-ot szeretném bezárni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia család legújabb tagja egy meghízott X10 mini; továbbra is kellemesen kezelhető, de vannak hiányosságai.
- Milyen széket vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- E-roller topik
- PlayStation 5
- PH! Szakszervezet
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4238
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4237
- iPhone 13 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4236
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest