Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- DUNE médialejátszók topicja
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- UHD filmek lejátszása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
5diez
csendes tag
Sziasztok
Adott egy X8as ami átesett egy sikeres függetlenítésen.2 napig ment, néha furcsán viselkedett a szoftver: ilyen olyan ablakokat dobált fel kérés nélkül aztán lemerült a telo és feltöltés után nem kapcsolt be.
Bekapcsoló gomb megnyomására rezgett egyet és kakukk.
Rádugtam a gépre adatkábellel pc suite nem látja és külön meghajtó sem jelent meg a winben a memkártyához.
Elindítottam a phone reapirt a pc suittal megmókolta de most már az adatkábelen sem érzékeli ha rá van dugva a telefon a szokott pittyegést se adja gép.
Az előlapon pirosan villog a led ha kábelen van pedig fel van töltve. Jelenleg semmire nem reagál még a rezgést sem adja bekapcsolási kisérletnél.
A phone repairnál a pc-suite nem ismerte az X8at igy az X10et választottam....Szerintetetk mi a baj és hogy lehetne valami alaphelyztebe resetelni a softot rajta??
előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia család legújabb tagja egy meghízott X10 mini; továbbra is kellemesen kezelhető, de vannak hiányosságai.
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Awesome Graphite
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Watch Active 2, 1 Év Garanciával
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest