Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • benfolds

    őstag

    nem tudjátok, nem lehet valahogy letiltani a "hívás elutasítása üzenettel" szolgáltatást? mostanában több ilyen hülye sms-t is kiküldtem véletlenül, miközben a zsebemből próbáltam előhalászni a telefonom.

    másfél év alatt most először használtam el a mobilkeretemet idő előtt. és ahogy a múltkor már panaszkodtam róla, ennek a nagy részét (90%) a google play háttérben való forgalmazással csinálta. leszedtem a playt és a play szolgáltatásokat is, újraindítás után visszatettem a playt (értesítések és automatikus app frissítések kilőve). azt hittem, hogy a play szolgáltatások visszarakását megspórolhatom, de sajnos úgy tűnik, hogy anélkül nem tudok bejelentkezni a youtube csatornámba. :( ennek ellenére egyelőre nem teszem vissza, kíváncsi vagyok, hogy play szolgáltatások nélkül is ilyen brutál forgalmat csinál-e ez a szar...(lehet, hogy ilyen szempontból sok köze nincs egymáshoz a playnek és a play szolgáltatásoknak.). ja, azon kívül olyanokat csinál, hogy fel sem tettem új appot, mégis elkezdi kiírogatni, hogy kevés a tárhely. oké, nagy nehezen kiválasztottam kettőt, amit nélkülözni tudok, de továbbra is pofázott. csak azután hagyta abba, hogy leszedtem a play szolgáltatásokat.
    eddig tök jól elvoltam ezzel a telefonnal, de már kezdem kevésnek érezni. szerintem főleg a belső tárhely mérete az, ami ma már szinte röhejes. 32 gigás kártyám van, ami tudok nyilván átpakolok arra, de sok mindent nem lehet.

Új hozzászólás Aktív témák