Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Új AI funkciókkal bővült a Copilot+
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Home server / házi szerver építése
- Most már a Razernek is van vertikális egere
- Memóriakártya topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nazara
őstag
Tegnap megvettem a készüléket, és nagyon örült neki barátnőm. Most este laktuk be, közben én is nyomkodtam, és nem gondoltam volna, hogy ilyen sima lesz ez a gyári 4.0.4. Ha nagyobb bug nem kerül elő, akkor mindenképpen marad ez rajta.
Még majdnem én is elcsábultam.
Köszönöm a segítséget mindenkinek, ha kérdésem lenne, jelentkezem.
-
Nazara
őstag
válasz
SimonJanos #15222 üzenetére
Köszi a választ, szerintem végül a mini lesz, mert valahogy jobban megfogott ez a gép, a billentyűzettel is tudna mit kezdeni, de még úgyis gondolkodok rajta egy csomót.
-
Nazara
őstag
Sziasztok!
Barátnőmnek szeretnék venni egy új telefont, jelenleg a Xperia mini pro, az Xperia Sola, valamint a Galaxy Young között vacilálok. Samsung csak vészmegoldás, a két Sony érdekelne.
Semmi mókolással, teljesen gyári ICS-en használható a telefon? Beleolvasgattam a topicba, és láttam, hogy nem igazán vagytok megelégedve a 4.0-val itt. Igazából csak internet, whatsapp, facebook, szókereső, meg kb. angry birds szintű játékokat kellene birnia, a telefonálás+sms kombó mellett.
Multitask mennyire működik gyorsan?A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az X10 mini pro utódja pont azokon a helyeken változott, ahol a leginkább kellett. Aktualizált, de még mindig kicsinyke okostelefon – a kor igényeihez igazítva.
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest