Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
válasz
nortu30 #9273 üzenetére
@pepe, nortu:
Nah, okoskák, emlékszem, akkor is ti nyomtátok a szűklátókörű vakertTényleg ennyire betalált az a téma, hogy még mindig ezen csámcsogtok? Az a ti szubjektív érzésetek mi lett felfújva - jelentős kisebbségben vagytok szerencsére kb. tucat (főleg magyarok) vs százak, akivel abban az ügyben kontaktáltam
.
Isten88 100%-ig felfogta mi a helyzet, olvassátok újra, hátha az ismétlés segít. Ez nem garizható hiba. Még ekkor sem lenne jogos belekaffantani más dolgába, ha már nem segítetek, csak epéskedtek, ahogy az akkoriban is tettétek.
De a slusszpoén, hogy a garim hónapok óta nincs meg, mert futás közben megáztam, és befolyt a víz a telefonba is, elszíneződött a marker, nincs miről beszélnünk. Ez és a törés sem a cég hibája, ez van. A másik dolog, egy hanyag, elkenésre szánt hiba volt, éltem a jogaimmal, ami nagyon úgy alakult, h elhallgatásra kerül, elismertettem velük a hibát, érvényesítettem a garit, arra, amire való, ennyi! Ezért is volt gáz, h hónapokig húzták az időt, mert bármikor kieshetsz ebből a jogból, mint az ábra mutatja. És ideje lenne befejezni, mert ennyi dolgotok van az életben, mint a pitbull szájzárral lógni a témán? Hiszen "aki egy ilyenen ennyire bepörög, az nem tudom mit csinál ha valami nagyobb problémával szembesül az életben..."
Felfognátok a békesség kedvéért? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az X10 mini pro utódja pont azokon a helyeken változott, ahol a leginkább kellett. Aktualizált, de még mindig kicsinyke okostelefon – a kor igényeihez igazítva.
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hálózati / IP kamera
- Futás, futópályák
- Motoros topic
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megújult a PROHARDVER!
- Star Trek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell OptiPlex 5080m micro/mini PC- i5-10500T Win11- Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest