Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geni86
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy Xperia Arc S készüléket,és még az ismerkedés fázisában vagyok. Eddig Symbiant használtam,ami ugyebár jóval egyszerűbb rendszer.A kérdéseim a következőek lennének:
1. Felraktam egy adatforgalmat mérő szoftvert,és azt látom,hogy folyamatosan fent van a neten wifin keresztül. Félő,hogy ha be lesz állítva a a szolgáltatói internet,akkor is adatforgalmat fog generálni. Le lehet ezt állítani valahogy? Egész pontosan majd szeretném használni a szolgáltatói netet is,de csak akkor,hogy ha én rányomok,hogy mondjuk frissítse az e-maileket.
2. A futó programokat hogyan tudom kezelni,bezárni egyszerűen? Symbian-nál megnyomtam egy gombot hosszan,kijelezte,hogy fut az üzenetek menüpont meg pl. a böngésző rányomtam,hogy bezár és kész. Itt,hogy működik?
Sorry,hogy ilyen amatőr kérdésekkel bombázlak titeket,de még nagyon új vagyok ezen rendszer terén.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest