Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- iPad topik
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sulep
senior tag
Sziasztok!
Hát nemtudom, de Én nemlátom a sok újítást a H9-hez képest. Pontosan mikre gondoltál? Én inkább több rontást látok mint javítást. Amúgy szerintem akksi időt nézve a H9 nagyon is jó gép, Nemszabad bedőlni a gyártó oldalon lévő kevéske működési időnek. Nekem nagyon jól bírja a gépezet és nem bántam meg, hogy ezt vettem és nem más típust. Ha az árat nézzük, akkor én lassan több mint fél éve vettem és akkor volt 95 az ára a H9-nek ehhez képest akkor alig ment lejjebb. Szeintem is kevés az esélye hogy a másik típus 90-ig lemenjen. Szóval Én csak ajánlani tudom akár a H9-et.
-
sztyui2
őstag
160000 ft? Mondjuk a H9 se kezdett olcsón, ennek is kb egy év múlva le fog menni az ára úgy 90-re. Bár akinek most H9-e van, az nem fogja lecserélni erre a készülékét, mert azért annyi újítás nincs benne, hogy megérje ennyit ráfizetni. Bár tény hogy sokkal jobban néz ki És reméljük az akksija is sokkal jobb lesz, mint a H7/H9-é. Csak ne lenne Pro duo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Zhiyun SMOOTH Q3 Mobil Gimbal -Okostelefon Stabilizátor
- Zhiyun Weebill 3S ÚJ
- FEELWORLD WPC215 Hordozható rendezői monitor 1000nit fényerővel + SmallRig VB212 V mount akku.
- Canon Speedlite 580EX II vaku és távvezérlő szett eladó
- Canon EOS M50 Mark II sok kiegészítővel! Hozzá vagy külön megvásárolható Canon EFM 22mm STM obi!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest