- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
koko52
nagyúr
Nem máról holnapra élek, van bőven tartalékom. Máshogy gondolkodok mint a társadalom 90%-a. Nincs semmilyen hitelem, rezsim havi 10k de ez sem létszükséglet. Szóval a vázolt szituáció engem nem érint. És ha mondjuk a társadalom 90%-a cselekedne így akkor teljesen más világot élnénk. Az elszegényedett, bajba jutott emberek 90%-a igenis tehet róla, hogy milyen helyzetbe került. Csak az iskolában szándékosan nem oktatják, hogy hogyan kéne gondolkodni, a szülők is rossz példát mutatnak.
2020-as covid lezárásoknál igen, sok vendéglátós került az utcára. Én 5-öt tudok a körömből, mindegyik elhelyezkedett máshol és azóta se mennek vissza. Ahogy látom mindenhol így volt, mert nincs munkaerő. Apropó, óriási munkaerőhiány van most is, itthon is és máshol is, mégis öntik a pénzt, inflálnak mindent. Szóval sehogy sem jó a példa. Manipulált, mesterkélt az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardver, laptop adás-vétel csoportom eladó a Facebookon ha esetleg lendítenél a vállalkozásodon!
- Hardver, laptop adás-vétel csoportom eladó a Facebookon ha esetleg lendítenél a vállalkozásodon!
- Hardver, konzol adás-vétel csoportom eladó a Facebookon ha esetleg lendítenél a vállalkozásodon!
- Gigabyte GT 640 OC 2 GB PCI-E videokártya
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest