Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
eeXaa
addikt
...hehehe.. a video alapján mozisnak tünik... lehet beszerzem...
-
- = Zk = -
félisten
az első pályáig játszottam, aztán mikor a másodikban a kezembe került egy sorozatlövő, akkor mondtam, hogy köszi ennyi! függöny le...
-
superecneB
őstag
Bár én csak egy ismerősömnél játszottam vele, de nekem nem tűnt rohadt bugosnak. Ez a táj nekem is az agyamra megy már Far Cry, Crysis, meg még itt is ezt a nagy divatos dzsungelt kell erőltetni... Modern Warfare helyszínei jobbak egy fokkal. Kérdés az, hogy a PS3 közösséget meg lehet -e venni pár pályával meg küldivel... szerintem nem.
-
GoldenJ
tag
A city már nemcsak a PC-s gamereket terrorizálja a szarjaival hanem immár a konzolosokat is. Át kéne portolni konzolokra a Rossz PC-s játékok sorozatot
- hadd tudják meg mi fán terem a citromdíj -
balcsy
aktív tag
igazából az első része sem volt rossz attól függetlenül hogy gyakorlatilag jobban lőttek 800 méterről futva egy ak val mint én idő lassítva egy mesterlövészpuskával fekve a bozontosba.(soha nem tudtam elbújni a rohadékok elől
) Azért jó lenne a 2. részbe nem lenne ilyen egyhangú a táj. Jó lenne egy kis, nem tudom Afganisztán vagy Oroszország hegyei közt feküdni és mondjuk egy igazi jó kis másfél yardos célpontos küldetés
-
Serpiko
addikt
válasz
Dr. Romano
üzenetére
És lesz folytatási is talán az mégjobb lesz bizzunk benne.
-
Dr. Romano
veterán
A City legjobb játéka

-
Sylver001
csendes tag
a ghost warrior 2-t kéééne méár fejleszteniük
az EA-vel karöltve
nem az 1-et ráncfelvarrni -
Akos96
senior tag
Oké, hogy kiadják PS3-ra is, de szerintem 10 hónappal később már mindenki, akit érdekelt végigvitte PC-n vagy Xbox-on. 12k-ért meg senki sem fog megvenni egy közepes játékot.
-
Jaffafa
aktív tag
Gondolom ebben is megy az "autoaim", azt jó´van.

-
-
megint én
őstag
Hogyez így milyen k.rva jól néz ki, de a valóságban milyen játszhatatlan egy fos!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Alkoholista nevelde
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

nah jó azé nem.De egy erős 93.5% biztos

- hadd tudják meg mi fán terem a citromdíj