Új hozzászólás Aktív témák
-
WongFeiHong
senior tag
Demo alapján ez nagyon pöpec játék lesz pc-n is. Ezek a lassitott lövések elképesztő látványosak főleg ha bejön a találat cucc /anatómiai
/.
-
henesa
aktív tag
Lehúztam boxra és teljesen rendben van amúgy is szeretem az ilyen bujkálós mesterlövészes dolgokat úgyhogy megvevős a game
-
Apika
addikt
Én nagyon szerettem, és jókat játszottam az első résszel! Várom a folytatását is!
-
atesz89
csendes tag
A twitteren úgy jelent meg a hír h konzol demo ápr 10. A PC-s megjelenés röviddel ez után lesz.Szóval sztem az is jön jövő héten.A játék steames lesz . A steam megegyezés is jövő héten lesz a jövő héttől lehet majd előrendelni steam. Azért sztem onnan lehet majd leszedni a demot.Ha megvan a megegyezés demo is jönni fog egyből sztem. Addig is nézzétek meg ezt akit érdekel. www.snipereliteonline2.gportal.hu[link]
-
Balika23hun
aktív tag
Hát eddig érdekelt ez a játék de úgy látom ezek is szarnak a PC-re mint a többi.A demo-t meglátjuk de van egy olyan érzésem hogy ez sem kerül a polcomra pedig nem sok 2. vh-s játék jelenik meg mostanában.
Mindegy talán kellemesen csalódok és jó lesz a játék. -
Ic3man
tag
Pár nap várakozást kibírunk. De nagyon várom már.
-
balcsy
aktív tag
Meddig tartana egy maximum 2 gigás játékot át portólni konzolról pc-re? Mert nyilvánvalóan több hónap szóval ne is tegyék!
-
D.Orion
veterán
A PC-sek majd valami konzol átiratot kapnak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest