- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
hmm.. jobbnak tűnik, mint az új max payne...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
shotgunner
csendes tag
Nekem annyira nem jönnek be a snájperes játékok
TL
-
atesz89
csendes tag
[ Szerkesztve ]
-
őstag
én várom a 2 az 1-el rengeteget multiztunk,,nagyon hangulatos game volt főleg klánba csatázni,,szóval jöhet a 2.)
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Jó döntés a PC-t kihagyni. A mesterlövészes játékokat csak analóg karon lehet normálisan tolni.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
wikings2
őstag
Első rész jó volt az biztos.
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
madgie
titán
Pár száz méterig oké, de az egy kilométeres lövésnél elunnád az agyad
Szerk: eszembe jutott a játék zenéje! az is tök jó volt, az öcsém tavaly előszedte valahonnan a cuccot, tök jó volt nosztalgiázni
[ Szerkesztve ]
-
aginor
veterán
A rebellion neve nem garancia a minőségre, éppen ellenkezőleg, közepesnél jobb játékuk nem volt még..
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
zoleek
tag
MIVAAAN? Hogy-hogy nem tervezik a Pc-s kiadást egyelőre? Ez sokkol teljesen!
Az első részt pedig szerintem csakis az fik@zza aki nem nyomta online...
Az tény, hogy a játékmenet egy kalap sz@rt sem ért, de online-ban hatalmas partik mentek/mennek.Ha nem vagy képes egy értelmezhető privátot összehozni, (köszön-->nevezd meg a tárgyat-->kérdés róla-->elköszön) könnyítsük meg egymás dolgát! Kérlek inkább NE is írj nekem.
-
madgie
titán
Lehet
Én szerettem az első részt, tényleg nem volt egyszerű az irányítás, de legalább így is tudatosult az emberben, hogy semmi rambózás, kúszni kell, kivárni, mikor ér adott pontra az ellen, széljárást figyelni, szívverést, távolságot... jó volt az! Persze nem Easy-n...
Ja és a bullet cam óriási volt benne, komolyan, ha ugyanezt a hangulatot hoznák mostani grafikai szinten, jöhet
[ Szerkesztve ]
-
MrBrooks
tag
Az 1-es nem volt valami nagy szám. A Sztorit hiányoltam belőle a legjobban.
Kivel érdemes üzletelni: --> MrBrooks
-
GoldenJ
tag
Nem rémlik ez a játék(méármint az első rész), a gamerankings 73%-a alapján egy közepes minőségű gém lehet.
A mai gyerekek nemcsak megveszik a vackot, hanem még azt is elhiszik róla, hogy király.
-
aram01
nagyúr
nekem az első rész is elég irányíthatatlannak tűnt.Lehet hogy balos vagyok azért?
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Enton
addikt
Sznájperkedni korntrolerrel???
Remélem hamar megjön az eszük."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Kuponkunyeráló
- Formula-1
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- BestBuy topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Sony PlayStation 5 (PS5) Digital Edition Játékkonzol
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest