Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
Ezek miatt a dolgok miatt gondolom úgy, hogy az Elder Scroll sorozat lehetett volna hihetetlenül jó is ha nem k*rják el több idegesítő dologgal. Így viszont csak egy közepes-jó játék lett. Én egyik részt sem játszottam végig és sztem ezt sem fogom. Kalandozgatok benne, de szerintem hamar meg fogom unni. Számomra a Witcher 1 sokkal hangulatosabb volt. De még a Dragon Age 1 is.
A mostani játékokkal kapcsolatban pedig:
A kezelőfelületről és a játékmenetről az a véleményem, hogy lassan kinevelnek egy olyan generációt amely szinte csak konzolon játszik, mást nem is nagyon ismer. Ezáltal azt sem tudja, hogy mennyivel igényesebbre meg lehet csinálni egy PC-s játékot a konzollal szemben. Mivel nem tudja, hogy mi a jó ezért nem is hiányzik neki. Csak az olyanoknak hiányzik (mint pl én) aki a kezdetektől fogva PC-n játszik és hozzá van szokva a jóhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest