- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
A picit olcsóbbat a házra értettem, azért egy elfogadható minőségű, jobb konfigot befogadó ITX kuckót (mint a tiéd) drágábban kapsz, mintha ugyanezt mATX-ben keresnéd.
De ha már szóba hoztad a lapot is: ha sacc/kb. azonos felszereltségű mATX és ITX deszkát nézel, akkor sokszor még mindig van felára a kisebb méretnek. Nem sok, nem mindig, de van. Ha meg éppen nincs, akkor is bővítőkártyahelye(ke)t kell beáldozni a lap kisebb mérete miatt, ami egy már kívülről mATX méretű házba kerülő lapnál mondhatni felesleges. Ezzel együtt én nagyon is megértem, miért jó, ha egyre kisebb a gép, nekem is nagyon bejön, csak én végül más pontokon kötöttem meg a saját kompromisszumaimat, mint te.
Eredetileg én is egy ITX konfigot akartam építeni A8 APU-val, újonnan, aztán inkább az adatlapomon levő konfig lett belőle, nagyrészt használtan...
A szerelhetőségben én sem vagyok biztos, hogy jobb a mATX-nél, de azért a képeiden látszik, hogy nálad sem az alaplap foglalja a sok helyet, sokkal inkább a hűtő, VGA, kábelezés. Na most ez utóbbit én egy még ennél is kisebb házban félnék, hogy hova tüntessem el...az esztétikus elrendezéséhez már moduláris tápra van szükség, ami szintén kicsit drágább, mint azonos képességű nem moduláris társai.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Opel topik
- OLED monitor topik
- Vicces képek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest