Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Aktív hűtéssel közelednek az Origin Code DDR5 memóriái
- Milyen széket vegyek?
- Előrendelhető a ROG Xbox Ally és Ally X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Protezis
őstag
válasz
Alchemist #72 üzenetére
Tisztaban vagyok, hogy melyikkel jarok jobban. A megrendelok nagy resze nincs vele tisztaban. Es ha valamit a megrendelo a fejebe vesz, az ugy lesz, hacsak nincs jo meggyozoked.
Egyebkent kivancsi lennek egy olyan felmeres eredmenyere, ahol a webfejlesztok nyilatkoznak arrol, hogy 10 ugyfelbol hany ker konnyen hasznalhato, atlathato, letisztult grafikaju weboldalt, ami keresobarat, latasserultek is konnyen hasznalhatjak, mukodik CSS nelkul, esetleg javascript nelkul is. No meg legyen bongeszo- es platformfuggetlen. Ok, ezek egy reszerol sok ember azt se tudja, eszik -e vagy isszak, de ha csak a fele elhangzik a megrendelo szajabol mar az is nagy szo.
Ezen cikk es a dabadab altal linkelt cikk alapjan az emberek a fentiekre vagynak. De akkor mi a feszkes feneert kernek csili-vili flash-es oldalt?
-
Protezis
őstag
Ismerem a cikket, de sajnos mast tapasztaltam eddig. A megrendelok is hasznaljak az internetet, ha zavarna oket a flash intro, nem csinaltatnanak a sajat honlapjukhoz.
Egyebkent a csupa flash honlapok valoszinuleg azert is terjedtek el, mert joval egyszerubb egy flash oldalt osszedobni, mint _majdnem_ ugyanazt tisztesseges html + js parossal.
-
Protezis
őstag
Az a meglatasom, hogy minel rendszeresebben hasznalja valaki az internetet, annal inkabb fontos szamara az atlathato felulet, ahol konnyebben megtalalhatja a szamara fontos informaciot. Azonban az emberek nagy tobbsege nem ilyen, meg mindig a csillogo, effektekkel teli oldalakat kedvelik.
Nagyon tanulsagos volt szamomra az alabbi tortenet:
Nemreg voltam egy allasinterjun, ahol szoba kerult egy korabbi webes munkam. A cegvezeto megkerdezte, en keszitettem -e a designt, mire en azt feleltem, hogy a programozasi resz fontosabb volt, igy egy - szamomra es a megrendelo szamara is tetszo - ingyenes templatet hasznaltam fel. Mire o: "Meg is latszik".
Nem akartam szobahozni az o honlapjukat, aminek a 90%-a flash, iframek es oda nem illo diszito grafikak tomkelege. Miutan hazaertem, megkertem egy baratomat, mondjon velemenyt a 2 honlaprol.
Ceg honlapja: "Vaaaa, rohadt jo. Foleg a menu villodzasa"
En munkam: "Jo-jo, de kicsit lehetne figyelemfelhivobb"Fogtam a fejem a fajdalomtol, de levontam a konzekvenciat: designer marpedig nem leszek.
Egyebkent a ceghez felvettek php programozokent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" ,i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD, magyar bill, 1 év garancia
- Dell Latitude 5350 2-in-1 ,13.3" ,Intel Ultra 5 135U ,16GB RAM ,512GB SSD ,magyar ,gar 2029.08.02
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 10th 27% ÁFA ,14" ,i5-1240P ,16GB RAM ,512GB SSD,magyar bill 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen5 ,14" ,Intel Ultra 5 135U ,16GB DDR5 ,512GB SSD ,garancia 2027.09.01
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest