Hirdetés
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alchemist
addikt
"Tisztaban vagyok, hogy melyikkel jarok jobban. A megrendelok nagy resze nincs vele tisztaban. Es ha valamit a megrendelo a fejebe vesz, az ugy lesz, hacsak nincs jo meggyozoked."
Készülj fel erre egy kis demonstrációval: kezdeményezően mutass be néhány (előre felderített) csili-vili flash-es weblapot, amit nagyítóval sem tudnak megtalálni a Google keresőjében. Utána mutass be néhány jól eltalált html-eset (a legjobb, ha ez saját munka), amire többféle kulcsszó kombinációban is ad találatot a gugli. Közben magyarázd el, hogy ez miért van és utána kényelmesen hátradőlve tedd hozzá, hogy végülis övék a döntés, hogy a web eldugott bugyrában akarnak feszíteni, vagy mindenféle keresős érdeklődés középpontjába akarnak kerülni.
Laza stílussal előadva ez nekem simán be szokott jönni... -
fordfairlane
veterán
Egyebkent kivancsi lennek egy olyan felmeres eredmenyere, ahol a webfejlesztok nyilatkoznak arrol, hogy 10 ugyfelbol hany ker konnyen hasznalhato, atlathato, ...
A könnyen használható, átlátható lap általában alapkérés szokott lenni, a többi pedig nem érdekes, sem a CSS, vagy javascript nélküliség (ezek egyébként is olyan műszaki részletek, amikről nem az ügyfélnek, hanem a fejlesztőnek kell döntenie), sem vakbarát oldal nem szokott a kívánságok között lenni, a harsány grafikai elgondolásokról pedig le lehet beszélni őket.
A harsány grafika az, amitől azt remélik, hogy az oldaluk szép lesz, és ha szép, akkor nyilván sokan fogják látogatni. A legfontosabb annak az elmagyarázása, hogy a látogatók mit kedvelnek és mit nem, az esetek döntő többségében belátják, ha ez nem megfelelő módszer.
-
"De akkor mi a feszkes feneert kernek csili-vili flash-es oldalt?"
Szerintem mert az az, amit latnak es amihez erdemben hozza tudnak szolni. A funkcionalitas reszet tulajdonkeppen elintezettnek veszik, mert hat szakember csinalja, akkor biztos jo, a latvanyra viszont ra tudjak mondani, hogy csinos vagy szep. Raadasul a megrendelo valoszinuleg nem hasznalja a sajat oldalat, legalabbis nem "rendeltetesszeruen", csak neha ranez, hogy "milyen kiraly mar!".
"mukodik CSS nelkul"
Ezt mondjuk nem ertem. Nem remlik, hogy barhol is lattam volna olyat, hogy a CSS a mukodeshez kellett volna, amugy meg azt hittem, hogy most az XHTML+CSS a meno

Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Gyúrósok ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest