- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nikon DSLR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sislaciii
aktív tag
válasz
gamerkiller #157 üzenetére
semmit, majd jövőhéten, ma kórház miatt nem tudtunk találkozni.
-
sislaciii
aktív tag
válasz
gamerkiller #155 üzenetére
most nem az összeveszésről van szó, mindig eddig beszélünk, és ugyan olyan stílusban,
és a normális az nem stílusilag, csak délután össze vissza tudunk beszélni, pár percet.
-
sislaciii
aktív tag
válasz
gamerkiller #128 üzenetére
1 és 3 között még vissza kell mennem a kórházba, ennyi időre nem fekszem le, ha én egyszer elalszom, akkor alszok 8órát.
(#129) _Voyage_: október óta sokat lógtunk együtt, sokat dumáltunk, meg tudtam ismerni. jelenleg amúgy nincs lázam.
-
sislaciii
aktív tag
válasz
gamerkiller #126 üzenetére
igenis korán van, alapból keveset alszom, és nem vagyok jól, még aludnék szívem szerint.
-
sislaciii
aktív tag
válasz
szakalistvan #103 üzenetére
sajnos közös kép még nincs.
-
sislaciii
aktív tag
válasz
Cthulhu Dawn #99 üzenetére
tulajdonképp mi a f*sznak is bizonygatok neked? majd volton nézd meg..
(#100) DEJVID: két hét alatt hogy legyek szerelmes?
-
sislaciii
aktív tag
válasz
Cthulhu Dawn #96 üzenetére
ezekről
-
-
sislaciii
aktív tag
-
sislaciii
aktív tag
válasz
gamerkiller #75 üzenetére
-
sislaciii
aktív tag
Te aztán tudod, ha egy hete ismerném, akkor már ismeretségünk előtt jártunk, meg úgy voltunk pl decemberbe együtt korizni. ja amúgy október óta ismerem..
(#56) .bableWes: személy szerint ma csutra kiürült a motorom tankja, elférne benne.. (adagokba)
(#60) SymbianOS: nem szállok.
most kiengesztelem, aztán megpróbálok nyugton maradni, hogy ne legyen gond, és ne kelljen ajándékoznom.
szerk: nem azért veszek neki ajándékot, mert anélkül nem menne, és az kell neki, hanem én szeretem ajándékozni a barátnőm, bár mindegyikünknek ajándék amikor együtt vagyunk.
-
sislaciii
aktív tag
nem kell hozzá ajándék, önszántamból teszem, mert szeretem, ennyit megér.. szerk: akkor próbálok hazafele sietni. szerk2: mondtam, nekem megér bármennyit. inkább veszek neki abból a 12k-ból ajándékot, minthogy mosolyszünet jó ideig.. megvár engem az a sapi hétfőig, addigra úgyis lesz megint kp..
(#6) C4mp3r: ő nem plázacica, legalábbis rózsaszín cuccot sohasem láttam rajta.. meg körülötte sem.
(#7) _Voyage_: nem lesz szerencséd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iqos cigaretta
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Formula-1
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magisk
- További aktív témák...
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest