- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Autóhifi
- SSD kibeszélő
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
-
nem_tom
őstag
Abban biztos vagyok, hogy az XP-nél, Vista-nál, és a Win7-nél ez igaz. Jó ez a kép!
-
Z86
őstag
Annyira a 98 sem volt jó, emlékszem elég gyakorta kékhalálozott. Az XP rendben volt, a Vistát csak néhány napig használtam, megőszültem míg telepítés után minden frissítést felpakolt magának. Szerencsére gyorsan beszereztem a Win7-et, és szerintem az marad még néhány évig. Addigra meg ha lesznek is gondok a 8-assal, kijavítják őket
-
danih
veterán
Hehe, mint a Star Trek filmek, a konszenzus az, hogy ott a páros számúak voltak jók, a páratlanok szarok
-
szőröscica
addikt
Nekem a felsoroltak közül csak az ME-hez nem volt szerencsém, a többit mind használtam, bár a 3.1 idején még nagyon fiatal voltam.
Szerintem a maga idejében mindegyik jó volt, határozottan jobb, mint az előző változat, persze megfelelő hardver alatt. Most Win7-em van, biztos meg fogom venni a 8-at is.
-
Thome
veterán
Meg nem mondom miket, de volt FAQ, ami ezt írta le, hogy mit csináljunk, ha azt szeretnénk, hogy menjen a Vista használhatóan.
A sima XP is jól ment nálam, sosem volt vele gondom.
Sokkal-sokkal jobban megy a Vistánál pedig a Win7, ugyanazon hardveren (volt notebookom), a Vista majd megdöglött, mikor felraktam a Win7-et, akkor pedig majd beszartam, hogy fut rajta, bekapcsolt aero felülettel! Hasított a Vistahoz képest, simán odaverte, használható volt a rendszer! (1,6ghz Cerka, 1gb ram, Intel GMA950)
-
tDr1v3r
veterán
Az XP egyedüli érdeme a gépigény volt (elsőkörben az sem...), minden másban egyenlő volt a rakás szar fogalmával... rossz memóriakezelés, bugok, folytonos belassulások belakott rendszernél... vagy csak én felejtettem el, hogy SP2-ig kb használhatatlan volt az egész?
A Vista meg csak azoknál ment szarul akiknél nem volt meg a megfelelő hardver hozzá - de ugye azokon a gépeken a W7 se megy jobban, max placebo miatt úgy tűnt hogy jobban fut - érdemleges optimalizálás nem történt, csak a ramhasználaton finomítottak kicsit.
"Nehogy már nekem kelljen minden szart összehekkelgetnem rajta, hogy rendesen működjön"
Miért, mit kellett összehekkelgetned? Az UAC-t, ami kb ugyanaz mint W7-ben?
-
Anubiss
tag
Ha jobban belegondol az ember ez a tendencia tényleg helyes. A 98-ra már nem emlékszem, de az XP az teljesen rendben volt!
A Vista meg tényleg egy taliga sz*r
-
kmisi99
addikt
ráadásul a win2000 ret ki is hagyták
-
Thome
veterán
Ami azt illeti, ez az egész kép szubjektív, mert a 98 egy kiló szarral volt egyenlő, egyfolytában összeomlottt, a ME pedig kurvajó volt, sosem volt baja, ahogy az XP-nek sem.
Vista meg bugos lassú vacak volt (Nehogy már nekem kelljen minden szart összehekkelgetnem rajta, hogy rendesen működjön /android utánérzés/) -
tDr1v3r
veterán
Az XP-t meg a Vistát inkább felcserélném...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Autóhifi
- SSD kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest