- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
unrealnoise
senior tag
Ez lehet marketing is, meg nem is. de arcade játéknak egyátalán nem nevezhető a SHIFT 2. ha az iracing a 10/10 és mondjuk a Grid az 5/10 szim terén, akkor a SHIFT 1 7/10, a Shift 2 pedig 8/10. Nem lehet valamire csak úgy ráhúzni hogy szarfos, vagy istenkirály. Átmenetek is lehetnek nem? Dehogynem.
Amúgy én elég nagy szimbuzi vagyok, és mégis megrendeltem. Ahogy az rfactor 2-őt is megfogom. És mivel a GT5 szimként népszerű és szép pénzeket hoz az SMS nyilván ezt szeretné elérni az EA-vel karöltve. Igazi szimulátort és szórakozást a népnek, úgy hogy közben még szép pénzeket is hoz. Ha más cégeknek összejött, nekik is összejöhet.
Az NFS pont azért szakad ennyi darabra, mert mindhárom játék más szemszögből közelíti meg az autós dolgokat. A SHIFT 2 pedig nagyon nem az arcade vonalban mozog.
Ha meg annyira arcade, akkor megnézem mit művelsz majd egy komolyabb járgánnyal a legendás német pályán...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Yettel topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest