Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya84
őstag
Szia!
A választ megértem, elfogadni azonban nem tudom, minthogy az itteni "gyártó honlapján" elég könnyű megtalálni, ahol az általam hiányolt kézikönyv is elérhető. Azért, mert a terméknek nincs magyar honlapja, még a forgalmazó honlapján a termék lapja nem válik a termék honlapjává. Ha az lett volna a cikkben, hogy a "termék forgalmazói oldala", egy szót sem érdemelt volna a dolog. Mert akkor tudom, hogy kattintásvadász linket kapok. Értem én, hogy ez így is reklám, de na...
De nekem mindegy, én látom a böngészőben a linkek felett a hivatkozásukat, így én el tudom kerülni az ilyen átverést...
Z
-
Zotya84
őstag
Tudom, hogy én vagyok megint a finnyás, de a "Termék honlapja" címen miért egy webáruház jön be, és nem a termék honlapja? Előbbin általában vásárolni lehet, utóbbin meg a kézikönyvet megtalálni...
A gyártó link meg eleve hibás. :/
Új hozzászólás Aktív témák
- LG G1 3.1-es Soundbar + SPK8-S hátsó hangszóró szett!360w/Dolby Atmos/HI-Res Audio/ValódiTérhangzás
- Bower & Wilkins px7s2 garanciával eladó.
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- BEACN MIC Dynamic Podcast RGB USB-C - Professzionális stúdióminőségű Mikrofon - Win/Mac - Ár alatt!
- LG OLED G2 Eladó - 55 colos
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest